کدخبر: ۶۴۵۵۰
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۲۷
چاپ

رئیس بهزیستی گچساران :

تأمین هزینه‌های درمانی مهمترین ‌دغدغه معلولان گچساران است

رئیس بهزیستی گچساران گفت: تأمین نشدن هزینه‌های درمانی از مهمترین دغدغه های معلولان در این شهرستان است که انتظار می‌رود مسئولان توجه ویژه‌ای به این قشر داشته باشند.

سید مهران کشاورز رئیس بهزیستی گچساران صبح امروز در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،در خصوص وضعیت معلولان در این شهرستان گفت: در حال حاضر بیش از 4 هزار معلول در این شهرستان از خدمات بهزیستی بهره‌ می برندو این نهاد به معلولین در طول سال در قالب طرح‌ها و برنامه‌های مختلف خدمات‌رسانی می‌کند.

 

وی با اشاره به کمبودها و مشکلات معلولان در این شهرستان افزود: تأمین نشدن هزینه‌های درمانی از مهمترین دغدغه های معلولان در این شهرستان است که انتظار می‌رود مسئولان توجه ویژه‌ای به این قشر داشته باشند.

 

رئیس بهزیستی گچساران تصریح کرد: این نهاد امکانات و وسایلی همچون ویلچر، عصای مچی، واکر، خدمات پرستاری و تخت آسایشگاهی به معلولان این شهرستان ارائه می‌دهد.

 

انتهای پیام/ م

 

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها