دفتر رئیس جمهور منتشر کرد؛
اسامی جانباختگان حوادث دیماه 1404
دفتر رئیس جمهور اسامی جانباختگان حوادث دیماه 1404 را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آفتاب گچساران» ،در اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره حوادث دی ماه 1404 با تاکید بر اینکه همه قربانیان این حوادث و ناآرامی های اخیر فرزندان این سرزمین بوده اند و هیچ داغدیده ای نباید در سکوت و بی پناهی رها شود، تصریح شده است: بر خلاف دشمنان و بدخواهان تاریخی این سرزمین که با جان افراد چونان یک عدد و رقم معامله می کنند و با افزودن بر آن سعی بر انتفاع سیاسی خود دارند، از منظر دولت جمهوری اسلامی ایران جان باختگان این حوادث تلخ صرفا یک عدد نیستند و هر کدام از این قربانیان یک جامعه و دنیایی از پیوندها بودهاند. هر ایرانی برای ما به مثابه یک ایران است و رئیس جمهور بنابر وظیفه اخلاقی و عهد و پیمانی که با ملت بسته است خود را پاسدار حقوق آنان می داند.
متن اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره حوادث اخیر به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ایران عزیزمان این روزها در کنار و همدرد خانواده هایی است که در سوگ سنگین جان باختن عزیزان خود به سر می برند. وظیفه اخلاقی و انسانی مردم، دولت و حاکمیت توجه مسئولانه به رنج مضاعف بازماندگان همه جانباختگان است. همه قربانیان این حوادث و ناآرامی های اخیر فرزندان این سرزمین بوده اند و هیچ داغدیده ای نباید در سکوت و بی پناهی رها شود.
بر خلاف دشمنان و بدخواهان تاریخی این سرزمین که با جان افراد چونان یک عدد و رقم معامله می کنند و با افزودن بر آن سعی بر انتفاع سیاسی خود دارند، از منظر دولت جمهوری اسلامی ایران جان باختگان این حوادث تلخ صرفا یک عدد نیستند و هر کدام از این قربانیان یک جامعه و دنیایی از پیوندها بودهاند. هر ایرانی برای ما به مثابه یک ایران است و رئیس جمهور بنابر وظیفه اخلاقی و عهد و پیمانی که با ملت بسته است خودرا پاسدار حقوق آنان می داند. اینک سوگمندانه به اطلاع ملت شریف ایران می رساند آمار کل جانباختگان حوادث اخیر چنان که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود 3117 نفراست.
براساس سیاست شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و به دستور رئیس محترم جمهور با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است فهرست مشخصات 2986 نفر به پیوست منتشر می شود. علت اختلاف 131نفر، با آمار اعلام شده قبلی مربوط به مجهول الهویه بودن تعدادی افراد و مغایرت در ثبت شناسه ملی تعدادی از جانباختگان با سامانه ثبت احوال بوده است که به محض اصلاح در فهرست تکمیلی ارائه خواهد شد.
فهرست پیوست شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر و شش رقم آخر کدملی جانباختگان است. با درک نگرانی و دغدغه های هموطنان عزیز، سامانه ای طراحی شده است که طی 48 ساعت آینده نشانی آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد تا بدون پیچیده سازی اداری و با رعایت شان و حریم خصوصی هرگونه اطلاعات و ادعای جدید مورد بررسی و راستی آزمایی قرار گرفته و به همه ابهامات احتمالی پاسخ صحیح و متقن ارائه شود.
امیدواریم در سایه وحدت و با همدردی و تلاش برای رسیدگی به آسیب دیدگان و قربانیان حوادث ناگوار اخیر شاهد بازگشت آرامش هرچه بیشتر و تقویت همبستگی ملی در ایران عزیزمان باشیم.
ان شاءالله
فایل اسامی در اینجا آمده و قابل مشاهده و دریافت است
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ ۱۴۰ شب ایستادگی؛ روایت حضور مردم گچساران
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ موج 147؛ تداوم حماسه مردمی در گچساران
- ■ 141شب میدانداری گچسارانیها در دفاع از وطن
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ میدانداری گچسارانیها در شب 169+ تصاویر
- ♦ شب ۱۶۸ اجتماع خیابانی به یاد شهدای میناب
- ♦ تجدید پیمان «فعالان اقتصادی» گچساران با شهدا
- ♦ پایمردی مردم گچساران به شب 168 رسید+ تصاویر
- ♦ نخستین مرکز «معارف اسلام ناب» در گچساران افتتاح شد+ تصاویر
- ♦ جنگ رمضان؛ رسانهای که روایت دشمن را شکست داد
- ♦ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ♦ درباره نگرانی بنزین شفاف با مردم سخن بگویید!
- ♦ مسئولان در تراز سیره رضوی پاسخگوی مردم باشند
- ♦ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ♦ روایت 164 شب از حماسه مردمی در گچساران
- ♦ سیره رضوی، راهگشای مشکلات و چالشهای جامعه
- ♦ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ♦ ناگفتههای رئیس بهداشت و درمان گچساران با خبرنگاران
- ♦ مطالبهگری و تبیین؛ دو رسالت مهم خبرنگاران