حسن نصرالله: از بازی مارادونا خوشم می آید / در فینال جام جهانی طرفدار آرژانتین بودم

به خاطر پسرم بخشی از مسابقه فینال را تماشا کردم چون پسرم طرفدار آلمان بود من هم طرفدار آرژانتین شدم تا نوعی رقابت و هیجان به هنگام تماشای فوتبال به وجود بیاید.
به گزارش آفتاب جنوب، سیدحسن نصرالله در مصاحبه ای گفت که به بازی مارادونا علاقمند است و در جام جهانی برزیل هم طرفدرار آرژانتین بود.
به گزارش عصر ایران، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مصاحبه با روزنامه الاخبار چاپ بیروت گفت: بله ، فوتبال دوست دارم و قبل از اینکه عمامه بر سر بگذارم با دوستانم فوتبال بازی می کردم.
نصرالله در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا از تیم مشخصی طرفداری می کند یا خیر گفت: در گذشته بله، برای آرامش و تغییر فضا. اکثراً طرفدار برزیل و بعضی وقت ها هم طرفدار آرژانتین بودم. به ویژه وقتی که مارادونا در تیم حضور داشت.
مارادونا ستاره فوتبال جهان در چهار جام جهانی حضور یافت و در راس تیم ملی آرژانتین توانست دومین جام جهانی این کشور را در سال 1986 از آن خود کند.
نصرالله ادامه داد: گفته شد که در جام جهانی امسال، من طرفدار برزیل بودم ولی من طرفدار تیمی نبودم. در واقع امسال به دلیل مسائلی که در لبنان، سوریه، غزه و عراق می گذرد شرایط به گونه ای نبود که اجازه دهد این مسائل را پیگیری کنم.
وی با این حال گفت که بخشی از مسابقه فینال جام جهانی برزیل میان تیم های آلمان و آرژانتین را دنبال کرد.
او گفت: به خاطر پسرم بخشی از مسابقه فینال را تماشا کردم چون پسرم طرفدار آلمان بود من هم طرفدار آرژانتین شدم تا نوعی رقابت و هیجان به هنگام تماشای فوتبال به وجود بیاید.
نصرالله افزود: در میان حزب الله لبنان به طور معمول، اکثراً حامی برزیل هستند. این موضوع در نتیجه بازی زیبای این تیم است. پس از مدتی بعضی ها گفتند این حمایت به دلیل رنگ پرچم برزیل است زیرا این پرچم هم مانند پرچم حزب الله لبنان از دو رنگ زرد و سبز تشکیل شده است.
نصر الله 53 ساله از سال 1992 تاکنون مسؤولیت دبیرکلی حزب الله لبنان را برعهده دارد.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ همایش نکوداشت مقام معلم در گچساران+ تصاویر
- ■ از گچساران تا قلههای موفقیت؛ روایت دانشآموزان پرتلاش+ تصاویر
- ■ روایتی از رکوردزنی آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- ■ آیین بزرگداشت «شهدای خدمت» در گچساران+ تصاویر
- ■ همایش گرامیداشت «فتح خرمشهر» در گچساران+ تصاویر
- ■ رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گچساران معرفی شد+ تصاویر
- ■ آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران+ تصاویر
- ■ یادواره ۳۲ شهید دهستان امامزاده جعفر در گچساران+ تصاویر
- ■ اولین سالگرد شهادت «شهدای خدمت» در گچساران+ تصاویر
- ■ آیین تجلیل از نامآوران تئاتر کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
- ■ خیرآباد گچساران میزبان نور شد+ تصاویر
- ■ کارگاه توانمندسازی زنان فرهنگی در گچساران+ تصاویر
- ■ ادای احترام سردار فضلی به شهدای گچساران+ تصاویر و فیلم
- ■ مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) در گچساران+ تصاویر و فیلم
- ■ رئیس جدید بنیاد مسکن گچساران منصوب شد
آخرین اخبار
- ♦ تداوم انقلاب امام(ره) با زعامت حکیمانه رهبری
- ♦ زعامت رهبر انقلاب؛ استمرار عزت و اقتدار ایران
- ♦ مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) در گچساران+ تصاویر و فیلم
- ♦ اعزام کاروان بسیجیان گچساران به حرم امام راحل
- ♦ رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گچساران معرفی شد+ تصاویر
- ♦ توصیه «ضدمافیایی» امامجمعه گچساران+ تصاویر
- ♦ آغاز پویش «نذر قربانی» در گچساران
- ♦ تداوم راه امام خمینی (ره) در تبعیت محض از رهبری است
- ♦ مکتب امام (ره) الگوی تعالیبخش و تحولآفرین جهانی
- ♦ مطالبهگری کارگران پیمانکاری نفت و گاز گچساران+ تصاویر و فیلم
- ♦ مکتب امام (ره) محور تحولات بنیادین در جهان
- ♦ توقیف نماوا پاسخ قاطع به قبحشکنی فرهنگی بود
- ♦ مکتب امام (ره)، الگوی جهانی تعالی و بیداری
- ♦ افزایش افسارگسیخته قیمت میوه در گچساران
- ♦ ماجرای سهمخواهی حامیان تاجگرون از قشقایی چیست؟