محسن رهامی: شاید از قالیباف حمایت می کردیم
حجت الاسلام محسن رهامی رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی اصلاح طلبان در باره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به روزنامه ایران گفت:
ما اسفند 91 نامزد مورد نظر خود را انتخاب و اعلام کرده بودیم. شورای هماهنگی اطلاعیه داد که کاندیدای ما خاتمی است. جلوتر که آمدیم دیدیم شرایط حضور آقای خاتمی فراهم نیست. در مرحله بعدی به این رسیدیم که از آقای هاشمی رفسنجانی حمایت کنیم. آنجا بحث پیش آمد که اگر آقای هاشمی هم مانند آقای خاتمی نیاید یا مانع حضورش شوند، تکلیف چیست؟ گفتیم میرویم سراغ آقای ناطقنوری. در آن زمان هنوز بحث آقای عارف و آقای روحانی به صورت جدی مطرح نبود. در آن شرایط رفتن به سمت ناطق نوری خیلی برای ما مفیدتر بود تا اعلام کنیم یا خاتمی یا هیچ کس.
وقتی برای ائتلاف خدمتشان(ناطق) رسیدیم فرمودند: «من کمک میکنم و هر کار از دستم بر بیاید انجام میدهم. شما تلاش کنید به یک نظر برسید.» وقتی دستمان از آقای ناطق نوری کوتاه شد، میان 8 کاندیدا به غربالگری پرداختیم. این که چه کسی به خواستههای ما و شعارهای اصلاحات نزدیکتر است. در بین 8 نفر آقای عارف به اصلاحطلبان و شعارهای اصلاحات نزدیکتر بود. وقتی جلوتر آمدیم با رصد فضای انتخابات و ارزیابی استانی به این جمع بندی رسیدیم که امکان رأی آوردن آقای روحانی از آقای عارف قدری بیشتر است. یا باید آقای عارف را با توجه به نمره اصلاحطلبی انتخاب میکردیم با این احتمال که شکست میخورد؛ یا درجه ریسک را پایین آورده و آقای روحانی را انتخاب میکردیم. البته اگر آقای روحانی و آقای عارف نبودند باز هم اصلاحطلبان به بنبست نمیرسیدند.
هر چند تا امروز این مسأله رسانهای نشده اما این موضوع در جلسات ما مطرح میشد. چند روز مانده به انتخابات ما ارزیابیهایی در استانها انجام دادیم که نشان میداد آقای قالیباف رأی اول را دارد. بعد از وی آقای جلیلی قرار داشت. با نزدیک شدن به روزهای پایانی تبلیغات جلیلی قدری عقبتر افتاد و آقای ولایتی پیشتر آمد. باید توجه کرد چه ما میخواستیم، چه نمیخواستیم به هر حال یک نفر بهعنوان رئیس جمهوری انتخاب میشد. نظر آقای خاتمی و شورای مشورتی را نمیدانم اما نظر طیفی از اصلاحطلبان از جمله بنده این بود که اگر انتخابات دو مرحلهای بشود و آقای عارف و آقای روحانی حذف شوند در دور دوم رقابت بین آقایان جلیلی و قالیباف باشد، باید از قالیباف حمایت کنیم و اگر آقای جلیلی و ولایتی برای دور دوم بمانند از دکتر ولایتی حمایت میکنیم.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ تشییع نمادین «رهبر شهید» در گچساران+ تصاویر
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ 138 شب وفاداری؛ گچساران همچنان پای آرمانها+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ ۱۳۰ شب همدلی و اقتدار در گچساران
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در خونخواهی «رهبر شهید»
- ■ میدانداری گچسارانیها در شب 137 حماسه
- ■ حماسه حضور گچسارانیها در شب 135 وفاداری
- ■ موج ۱۳۹؛ استمرار حضور مردمی در گچساران
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ حماسه ماندگار وفاداری در 134 شب بعثت مردمی
- ■ گچساران؛ ۱۲۹ شب وفاداری به ولایت
- ■ ۱۴۰ شب ایستادگی؛ روایت حضور مردم گچساران
آخرین اخبار
- ♦ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ♦ موج 156 همبستگی؛ گچساران یکصدا برای ایران
- ♦ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ♦ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 155 شب حضور برای ایران مقتدر
- ♦ موکب امامزاده جعفر (ع)؛ میزبان عاشقان اربعین+ تصاویر
- ♦ میزبانی حسینی در موکب «شهدای خیرآباد» گچساران+ تصاویر
- ♦ شبکه آبیاری باباکلان؛ گامی بلند برای نجات کشاورزی+ تصاویر
- ♦ حماسه مردم گچساران در قیام 155+ تصاویر
- ♦ پرونده کارخانه گیاهان دارویی گچساران روی میز دادستان+ تصاویر
- ♦ حماسه اربعین در قاب زائران گچسارانی+ تصاویر
- ♦ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ♦ اربعین؛ میثاق جهانی مقاومت در برابر استکبار
- ♦ مطالبه مهم جوانان «بویراحمدگرمسیر» از مسئولان چه بود؟+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ ایستگاه عشق و خدمت به زائران اربعین+ تصاویر