داعش کودکان پنج ساله را به سربازی میبرد
نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور انسانی در گزارشی به شورای امنیت اعلام کرد، کودکان سوریه در مناطق تحت اشغال داعش در معرض بدترین انواع خشونت در جهان هستند.
نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور انسانی در گزارشی به شورای امنیت اعلام کرد، کودکان سوریه در مناطق تحت اشغال داعش در معرض بدترین انواع خشونت در جهان هستند.
به گزارش شبکه العالم، والری آموس در این گزارش اظهار داشت که کودکان سوریه در مناطقی که داعش بر آنها سیطره دارد، به مشارکت در کشتار وادار می شوند و یا در مناطق مختلف به قتل می رسند.
به گفته آموس، صدها تن از کودکان سوریه که سن آنان از 5 سال تجاوز نمی کند، در شهر رقه از سوی عناصر داعش تحت آموزش قرار می گیرند و در نبردها مشارکت داده می شوند.
وی در گزارش خود تاکید کرد که "کودکان سوریه اکنون بیش از همه کودکان دنیا در معرض خطر قرار دارند".
در ماه های اخیر شمار گزارش های منتشر شده درباره کودکانی که در سوریه و به ویژه از سوی داعش مورد قتل و کشتار قرار گرفته و سر از تن آنان جدا شده و به صلیب کشیده شده اند، افزایش یافته است.
نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور انسانی در گزارش خود می افزاید: علاوه بر این، میلیون ها کودک نیز بر اثر دیدن صحنه های خشونت باری که مجبور به دیدن آن شده اند، دچار وحشت و هراس گردیده اند و روش داعش در مسلح کردن کودکان و اجبار آنان به حضور در دوره های آموزش نظامی، بی سابقه است. هر روز شاهد آن هستیم که کودکانی با سنین هرچه پایین تر، در صحنه های قتل و کشتار ایفای نقش می کنند.
به گفته وی، سازمان ملل گزارشی دریافت کرده که بر اساس آن، 350 کودک که در حدود 5 سال سن دارند، در اردوگاهی متعلق به داعش در رقه آموزش نظامی میبینند.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ تشییع نمادین «رهبر شهید» در گچساران+ تصاویر
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ 138 شب وفاداری؛ گچساران همچنان پای آرمانها+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ ۱۳۰ شب همدلی و اقتدار در گچساران
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در خونخواهی «رهبر شهید»
- ■ میدانداری گچسارانیها در شب 137 حماسه
- ■ حماسه حضور گچسارانیها در شب 135 وفاداری
- ■ موج ۱۳۹؛ استمرار حضور مردمی در گچساران
- ■ حماسه ماندگار وفاداری در 134 شب بعثت مردمی
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ گچساران؛ ۱۲۹ شب وفاداری به ولایت
- ■ ۱۴۰ شب ایستادگی؛ روایت حضور مردم گچساران
آخرین اخبار
- ♦ حواشی نشست شورای برنامهریزی در گچساران+ تصاویر
- ♦ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ♦ موج 156 همبستگی؛ گچساران یکصدا برای ایران
- ♦ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ♦ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 155 شب حضور برای ایران مقتدر
- ♦ موکب امامزاده جعفر (ع)؛ میزبان عاشقان اربعین+ تصاویر
- ♦ میزبانی حسینی در موکب «شهدای خیرآباد» گچساران+ تصاویر
- ♦ شبکه آبیاری باباکلان؛ گامی بلند برای نجات کشاورزی+ تصاویر
- ♦ حماسه مردم گچساران در قیام 155+ تصاویر
- ♦ پرونده کارخانه گیاهان دارویی گچساران روی میز دادستان+ تصاویر
- ♦ حماسه اربعین در قاب زائران گچسارانی+ تصاویر
- ♦ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ♦ اربعین؛ میثاق جهانی مقاومت در برابر استکبار
- ♦ مطالبه مهم جوانان «بویراحمدگرمسیر» از مسئولان چه بود؟+ تصاویر