جو بایدن هم نتانیاهو را دور زد
بنیامین نتانیاهو بنا بر دعوت رهبران کنگره آمریکا برای ایراد سخنرانی به کپیتال هیل دعوت شده اما به دلیل مخالفت کاخ سفید، انتقادات فراوانی متوجه وی شده به طوریکه برخی معتقدند «بی بی» گمراه شده است.
به گزارش آفتاب جنوب،به نقل از مهر: گویا دردسرهای ایجاد شده برای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در خصوص برنامه سفر وی به آمریکا برای ایراد سخنرانی در کنگره پایان ندارد و در جدیدترین انتقادها «زاخی هانگبی» معاون وزیر امور خارجه اسرائیل، اعلام کرده که معتقد است «جان بونر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در کپیتال هیل وی را گمراه کرده است.
رویترز با اشاره به انتقاداتی که در روزهای اخیر به دلیل تصمیم نتانیاهو برای سفر به آمریکا متوجه وی شده احتمال لغو و یا به تعویق افتادن این سخنرانی را مطرح کرده است.
صندلی های خالی در انتظار بی بی
این وضعیت در حالی است که «پولیتیکو» از برنامه دموکرات های حاضر در کنگره برای حضور نیافتن در جلسه سخنرانی نتانیاهو در کنگره خبر داده است.
بر اساس گزارش پولیتیکو به احتمال زیا در حدود 20 نفر از دموکرات های حاضر در کنگره و تعدادی از جمهوریخواهان تصمیم دارند تا در روز سخنرانی نتانیاهو در کنگره، در کپیتال هیل حاضر نشوند.
این وضعیت در حالی است که «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا نیز برنامه ای برای دیدار با نتانیاهو در زمان سفر وی به واشنگتن ندارد و روز گذشته نیز اعلام شد که «جو بایدن» معاون رئیس جمهور آمریکا، نیز به احتمال زیاد در جلسه سخنرانی نتانیاهو حاضر نمی شود.
روزنامه کریستین ساینس مونیتور با اشاره به این موضوع می نویسد: نتانیاهو در تاریخ سوم مارس در کنگره سخنرانی خواهد داشت اما گوبا در آن تاریخ جو بایدن در آمریکا حضور ندارد.
حاضر نشدن هیچ یک از کارمندان کاخ سفید در این سخنرانی و همچنین وجود صندلی های خالی به دلیل غیبت سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه می تواند یک شکست دیپلماتیک برای نتانیاهو محسوب شود و بر خلاف آنچه انتظار می رود این سخنرانی به جای آنکه موجب افزایش آرای نتانیاهو در روز انتخابات سرزمین های اشغالی شود باعث کاهش آرای وی و شکست او شود.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ 138 شب وفاداری؛ گچساران همچنان پای آرمانها+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در خونخواهی «رهبر شهید»
- ■ حماسه حضور گچسارانیها در شب 135 وفاداری
- ■ میدانداری گچسارانیها در شب 137 حماسه
- ■ موج ۱۳۹؛ استمرار حضور مردمی در گچساران
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ حماسه ماندگار وفاداری در 134 شب بعثت مردمی
- ■ ۱۴۰ شب ایستادگی؛ روایت حضور مردم گچساران
- ■ موج 147؛ تداوم حماسه مردمی در گچساران
- ■ 141شب میدانداری گچسارانیها در دفاع از وطن
آخرین اخبار
- ♦ وقتی قلم خبرنگار در برابر تحریف میایستد
- ♦ پیام تبریک بخشدار مرکزی گچساران به مناسبت روز خبرنگار
- ♦ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ♦ ۱۵۹ شب ایستادگی و تجلی وحدت مردم گچساران
- ♦ بهبود معیشت مردم؛ باید اولویت امروز دولت باشد
- ♦ عبور از ناترازیها با مدیریت هوشمندانه و مشارکتمردمی
- ♦ میدانداری و عهد گچسارانیها به شب ۱۵۹ رسید+ تصاویر
- ♦ روایت عشق در موکب محبین اهلبیت (ع) گچساران
- ♦ نمایش وحدت، همدلی و اقتدار در گچساران
- ♦ پیام حماسه اربعین؛ مقاومت، وحدت و مدیریت مردمی
- ♦ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ♦ حواشی نشست شورای برنامهریزی در گچساران+ تصاویر
- ♦ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ♦ موج 156 همبستگی؛ گچساران یکصدا برای ایران
- ♦ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر