ایران بزرگترین یارانه دهنده بخش انرژی
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 10 درصد کل یارانه انرژی جهان مربوط به ایران است گفت : 16 و نیم میلیارد ریال از بودجه کشور در یک سال صرف پرداخت یارانه انرژی می شود.
به گزارش آفتاب جنوب،
ه نقل از میزان، سید هاشم بنی هاشمی افزود: این درحالی است که با این میزان می توان 10 هزار مگاوات نیروگاه بادی به ظرفیت 20 درصد ذخایر انرژی برق در کشور ایجاد کرد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: به طور مثال ایران با بیش از 300 روز آفتابی در سال ظرفیت و امکان خوبی برای بهره برداری از این انرژی خدادادی دارد که با اختصاص یارانه جهت نصب سلولهای خورشیدی در طی 2 سال گذشته گام مهمی در این زمینه برداشته شده است.
وی با اشاره به اینکه انتخاب صادرات گاز یا برق یک بحث اساسی درکشور است افزود: هم اکنون اغلب تولیدات در کشور با استفاده از انرژی فسیلی گاز تولید می شود و در عین حال برای تولید برق هم از این انرژی استفاده می شود.
بنی هاشمی افزود : برآورد اینکه صادرات کدام یک از 2 انرژی گاز یا برق برای کشور مطلوبیت، سودآوری و آینده نگری را در بر دارد از مباحث مهمی است که نیاز به کار کارشناسی دارد.
وی گفت: در عین حال معتقدیم باید صرفه جویی در حوزه مصرف انرژی رقم بخورد و لازم است در این زمینه اقدامات لازم از سوی متولیان انجام گیرد.
بنی هاشمی گفت: محور برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها در کمیسیون انرژی مجلس به دنبال برنامه ریزی های بنیادین کشور و هدایت مصرف انرژی به سمت انرژی های نو است.
وی با اشاره به اینکه سوخت های فسیلی پایان پذیرند افزود : نسل های آینده نیز حق دارند از این منابع بهره مند شوند ضمن اینکه باید از ظرفیت موجود در کشور به لحاظ وجود منابع فراوان از انرژی های نو از جمله انرژی خورشیدی و باد استفاده کرد.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 147؛ تداوم حماسه مردمی در گچساران
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ روایت ۱۷۵ شب حماسه و ایستادگی در گچساران+ تصاویر
- ♦ وقتی «شورای اداری» به تریبون گلایهها تبدیل شد!+ تصاویر
- ♦ پشتپرده خاموشیهای گچساران فاش شد!
- ♦ آب پاکی فرماندار گچساران روی دست جوانان بیکار!
- ♦ قرار شبانه گچسارانیها در ایستگاه 174 همدلی+ تصاویر
- ♦ گرانی بنزین یعنی گرانی همه اجناس /بیش از این پدر ملت را درنیاورید!
- ♦ گچساران در ایستگاه ۱۷۳ مقاومت+ تصاویر
- ♦ حماسهای که به شب 172 رسید
- ♦ سرنوشت مبهم کارخانه «گیاهان دارویی» گچساران!+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 172 شب در قاب حضور+ تصاویر
- ♦ روایتی از پشت پرده «افزایش بیکاری» در گچساران!
- ♦ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
- ♦ ۱۷۱ شب حماسه و اقتدار مردم گچساران تصاویر
- ♦ وام اشتغال زیر تیغ انتقاد فرماندار گچساران!
- ♦ هشدار برای انحراف تسهیلات اشتغال در گچساران