اخراج دختر دانش آموزبه خاطر پیوند کلیه
عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی کشور از اخراج ناباورانه و غیرقانونی یک کودک پیوند کلیه از مدرسه بشدت انتقاد کرد و خواستار رسیدگی فوری مسئولان مربوطه به این ماجرا شد.
به گزارش آفتاب جنوب،
داریوش آرمان در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دختر هشت ساله ای به نام شکیلا رخشانی پس از تحمل دو سال درد و رنج دیالیز به تازگی با حمایت های انجمن بیماران کلیوی پیوند کلیه شده است. این در حالی است که پزشک معالج وی اعلام کرده که دوران نقاهت شکیلا تمام شده است و این دانش آموز برای ادامه زندگی معمولی هیچ مشکلی ندارد.
آرمان افزود: متاسفانه مسولان مدرسه قیام واقع در کریم آباد کهریزک به رغم حضور چند روزه دانش آموز پیوند کلیه ای در کلاس اول به والدین وی اعلام کرده اند به هیچ عنوان حاضر به پذیرش این دانش آموز نیستند.
وی ادامه داد : آنها (مسئولان مدرسه ) در پاسخ به اعتراض های مادر دختر کوچولو گفته اند ؛از آنجا که نگران پس زدن پیوند کلیه شکیلا هستند !به همین خاطر از پذیرش او در مدرسه خودداری کرده اند و به هیچ عنوان نیز حاضر نیستند او را بپذیرند.
معاون ارتباطات و امور بین الملل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران تصریح کرد : بدون شک این اتفاق غم انگیز نقض حقوق شهروندی یک کودک ایرانی است.ضمن اینکه او به هیچ بیماری مسری، عفونی یا واگیردار مبتلا نیست.
آرمان ادامه داد : به همین خاطر نیز از مسولان آموزش و پرورش استان تهران انتظار داریم هر چه زودتر شرایط بازگشت این دختر بچه را به پشت میز مدرسه فراهم کنند ؛ چرا که در غیر این صورت به طور قطع این دانش آموز و خانواده اش با مشکلات شدید روحی و روانی روبرو خواهند بود . حتی ممکن است به خاطر مشکلات روحی ، کلیه پیوندی دختر کوچولو نیز از کار افتاده و او دوباره به چرخه دیالیز بازگردد که وقوع این اتفاق بسیار خطرناک خواهد بود.
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 147؛ تداوم حماسه مردمی در گچساران
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ روایت ۱۷۵ شب حماسه و ایستادگی در گچساران+ تصاویر
- ♦ وقتی «شورای اداری» به تریبون گلایهها تبدیل شد!+ تصاویر
- ♦ پشتپرده خاموشیهای گچساران فاش شد!
- ♦ آب پاکی فرماندار گچساران روی دست جوانان بیکار!
- ♦ قرار شبانه گچسارانیها در ایستگاه 174 همدلی+ تصاویر
- ♦ گرانی بنزین یعنی گرانی همه اجناس /بیش از این پدر ملت را درنیاورید!
- ♦ گچساران در ایستگاه ۱۷۳ مقاومت+ تصاویر
- ♦ حماسهای که به شب 172 رسید
- ♦ سرنوشت مبهم کارخانه «گیاهان دارویی» گچساران!+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 172 شب در قاب حضور+ تصاویر
- ♦ روایتی از پشت پرده «افزایش بیکاری» در گچساران!
- ♦ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
- ♦ ۱۷۱ شب حماسه و اقتدار مردم گچساران تصاویر
- ♦ وام اشتغال زیر تیغ انتقاد فرماندار گچساران!
- ♦ هشدار برای انحراف تسهیلات اشتغال در گچساران