نگارش متن توافق شروع شد
این جزییاتی است که در ذیل مذاکرات مطرح است. به هرحال تدوین متن آغاز شده و صبحت هایی هم شده که تا حدی کار به چه صورتی تداوم پیدا کند.
به گزارش آفتاب جنوب،
ایرنا نوشت:حمید بعیدی نژاد رییس تیم کارشناسی مذاکره کننده ایران گفت از روز گذشته - چهارشنبه - نگارش متن برجام - برنامه جامع اقدام مشترک - شروع و نحوه ادامه کار مشخص شده است.
مدیرکل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت امورخارجه نتیجه دو دور مذاکره در روز چهارشنبه با هیات اروپایی در وین را تشریح کرد و گفت: از صبح بررسی ها را شروع کردیم و از بعدازظهر هم یک جلسه میان آقایان عراقچی و تخت روانچی با خانم هلگا اشمید معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار شد و یک جلسه هم با حضور کارشناسان برگزار و عملا از امروز تدوین متن آغاز شد.
وی در این باره که نگارش متن از چه بخشی شروع شده ، گفت: این جزییاتی است که در ذیل مذاکرات مطرح است. به هرحال تدوین متن آغاز شده و صبحت هایی هم شده که تا حدی کار به چه صورتی تداوم پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بعیدی نژاد در پاسخ به این سوال که موضوع تحریم ها در دستور اصلی این دور از مذاکرات قرار دارد یا خیر، افزود: طبیعتا به دلیل انکه بخشی از مباحث تحریم ها باید جزیی تر و برای ما روشن تر شود که روند لغو تحریم ها در جزییات چگونه خواهد بود طبیعتا در دستور کار ما قرار دارد . انتظار داریم جزییات بیشتری از این موضوع مشخص و تدوین شود چون اولویت اصلی ماست.
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران شامگاه چهارشنبه به دو دور مذاکره با اروپا در آغاز رایزنی ها برای نگارش برجام پایان داد.
در دور نخست ، سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه و حمید بعیدی نژاد مدیرکل امور سیاسی و امنیت بین المللی وزارت خارجه با هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت و گو کردند.
دور دوم اما کارشناسان تیم مذاکره کننده ایران و اروپا هم حضور داشتند که دقایقی پیش پایان یافت.قرار است فردا صبح مذاکرات با وندی شرمن رییس تیم مذاکره کننده امریکایی ادامه یابد.
پیش از آغاز این نشست ها، تیم های مذاکره کننده به رایزنی های داخلی در خصوص آغاز نگارش متن توافق نهایی پرداختند.
امروز این مذاکرات با تیم آمریکا ادامه می یابد. در تیم مذاکره کننده آمریکا در وین علاوه بر وندی شرمن فرد شماره 3 وزارت خارجه این کشور ، رابرت مالی مشاور ویژه اوباما و هماهنگ کننده کاخ سفید در امور خاورمیانه، شمال آفریقا و خلیج فارس ، جیمز تیمبی مشاور ارشد معاون کنترل تسلیحات وزارت خارجه آمریکا، پاول ایروین مدیر مرکز عدم اشاعه شورای امنیت ملی آمریکا هم در مذاکرات حضور خواهند داشت.
کریستوفر بکمیر معاون امور هماهنگ کننده در امور سیاست های تحریمی وزارت امور خارجه آمریکا هم به وین می رود. می گویند حضور او آنجا به کار می آید که قرار بر نوشتن موارد لغو تحریم ها باشد.
کیمبرلی گاهان مشاور نمایندگی وزارت امور خارجه ،نوئل های اسمیت مشاور معاون حقوقی وزارت امور خارجه امریکا، جولیا جکوبی دستیار ویژه وندی شرمن هم دیگر کارشناسان امریکایی در مذاکره با ایران هستند.
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 147؛ تداوم حماسه مردمی در گچساران
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ گچساران و باشت شایستهسالاری میخواهند!
- ♦ روایت ۱۷۵ شب حماسه و ایستادگی در گچساران+ تصاویر
- ♦ وقتی «شورای اداری» به تریبون گلایهها تبدیل شد!+ تصاویر
- ♦ پشتپرده خاموشیهای گچساران فاش شد!
- ♦ آب پاکی فرماندار گچساران روی دست جوانان بیکار!
- ♦ قرار شبانه گچسارانیها در ایستگاه 174 همدلی+ تصاویر
- ♦ گرانی بنزین یعنی گرانی همه اجناس /بیش از این پدر ملت را درنیاورید!
- ♦ گچساران در ایستگاه ۱۷۳ مقاومت+ تصاویر
- ♦ حماسهای که به شب 172 رسید
- ♦ سرنوشت مبهم کارخانه «گیاهان دارویی» گچساران!+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 172 شب در قاب حضور+ تصاویر
- ♦ روایتی از پشت پرده «افزایش بیکاری» در گچساران!
- ♦ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
- ♦ ۱۷۱ شب حماسه و اقتدار مردم گچساران تصاویر
- ♦ وام اشتغال زیر تیغ انتقاد فرماندار گچساران!