اجرای بیش از 100 طرح محرومیتزدایی واقتصادمقاومتی در قزوین
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین از تعریف 100 طرح سازندگی در مناطق محروم این استان خبر داد.
به گزارش آفتاب جنوب,
به نقل از بسیج سازندگی کشور، منوچهر حبیبی با بیان این مطلب اظهار کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی با توجه به ظرفیت ها و قابلیت های استان قزوین اقدامات مناسبی در 13 حوزه به انجام رسیده است.
وی افزود: نیازمند همراهی و همکاری همه دستگاه ها و بانک های استان هستیم تا در راستای اقتصاد مقاومتی گام های مؤثری برداشته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین ادامه داد: از 48 طرحی که بسیج سازندگی در استان تدارک دیده بود، 23 مورد در حال افتتاح است و 25 طرح نیز نیمه کاره است؛ اما پیشرفت خوبی دارد.
حبیبی اضافه کرد: 100 طرح محرومیت زدایی و سازندگی در مناطق محروم استان از جمله الموت، آوج، طارم و نظایر آن تعریف شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین عنوان کرد: امید است با توجه و همکاری ویژه دستگاه ها بتوان مانند طرح های پیشین با حرکت جهادی و بسیجی، این طرح ها را نیز به بهره برداری رساند.
وی خاطرنشان کرد: تا به امروز در زمینه طرح های محرومیت زدایی دستگاه های اجرایی استان قزوین بیشترین همکاری و همراهی را با بسیج داشته اند که امیدواریم ادامه یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: در حوزه تملک دارایی و طرح های عمرانی مربوط به بخش های شهری و روستایی و هر آنچه بسیج سازندگی تقاضا کرده و توان آن را داشته است، بسیج سازندگی نسبت به دیگر متقاضیان در اولویت اجرای طرح ها بوده است.
حبیبی اضافه کرد: بسیج نیرویی است که همواره در طول عمر انقلاب اسلامی و عرصه های مختلف آن از جمله دوران هشت سال جنگ تحمیلی به یاری دولت شتافته و مردم را پشتیبانی کرده است تا ایران اسلامی از گزندهای دشمنان در امان بماند و به پیشرفت خود ادامه دهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین همچنین در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: فعالیت های این نهاد انقلابی به گونه ای است که می تواند زمینه جلب رضایت مردم را فراهم آورد و مردم بیش از گذشته طعم شیرینی خدمات و برکات انقلاب را بچشند.
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ■ پایمردی مردم گچساران به شب 168 رسید+ تصاویر
- ■ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ مطالبه جدی امام جمعه گچساران از استاندار؟
- ♦ دیدار مسئولان با خانواده معظم «شهدای اصناف»+ تصاویر
- ♦ روایت بخشدار مرکزی گچساران از پروژههای روستایی+ تصاویر
- ♦ ادامه حماسه گچسارانیها در شب ۱۷۹+ تصاویر
- ♦ روز متفاوت «خبرنگاران» در بام نفت ایران
- ♦ هفته دولت؛ فرصت بازخوانی مفهوم خدمت
- ♦ اختتامیه مسابقات فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران+ تصاویر
- ♦ میدانداری مردم گچساران در شب 178 اقتدار+ تصاویر
- ♦ تلاش برای نهادینهسازی فرهنگ نماز در گچساران
- ♦ شفافسازی کمسابقه «فرماندار گچساران» برای جذب نیرو!
- ♦ موج ۱۷۷ در تاریخ گچساران ثبت شد+ تصاویر
- ♦ همایش «ارکان مساجد» در گچساران+ تصاویر
- ♦ تجدید میثاق دولتیها با آرمانهای شهدا در گچساران+ تصاویر
- ♦ دشمن امروز در موضع ضعف و استیصال قرار دارد
- ♦ گچساران؛ روایت 176 شب مقاومت+ تصاویر