ابتلای 400 کهگیلویه و بویراحمدی به سرطان
رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج متوسط بیماری سرطان در کهگیلویه و بویراحمد را ۴۰۰ مورد ذکر کرد و گفت: سالانه حدود ۴۰۰ مورد انواع سرطان را در استان شاهد هستیم که تا امروز بیشتر این افراد مجبوراند برای درمان به شهرهای بزرگ و استان های همجوار مراجعه کنند.
به گزارش آفتاب جنوب،،دکتر زهرا رضایی رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج در ارتباط با وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد به نسبت میانگین کشوری مطلوب تر است و دلیل آن هم این است که جمعیت جوان استان ما بیشر است.
بیان داشت: از افزایشی که در شیوع جامعه دخالت دارد هم افزایش سن جامعه است و هم اینکه در یک محلی که بیکاری های عفونی کمتر باشد و عوامل محیطی خطرناک تر باشد ما افزایش سرطان را شاهد خواهیم بود
رضایی متوسط بیماری سرطان در استان را ۴۰۰ مورد ذکر کرد و گفت: سالیانه حدود ۴۰۰ مورد انواع سرطان در کهگیلویه و بویراحمد را شاهد هستیم که تا امروز بیشتر این افراد مجبوراند برای درمان به شهرهای بزرگ و استان های همجوار مراجعه کنند،اما در صورت بهره برداری از مرکز هسته ای پزشکی در یاسوج بیشتر کارهای مردم در همین مرکز ،به لحاظ تشخیص و درمان صورت خواهد پذیرفت.
رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج متوسط بیماری سرطان در کشور را ۹۰ هزار مورد عنوان کرد و افزود: میانگین کشوری بیماری سرطان در کشور سالیانه ۹۰ هزار مورد می باشد که در طول سال متوسط ۴۰ هزار نفر فوت می کنند که این آمار رو به افزایش است و پیش بینی می شود آمار فوت شده گان سرطان در سال ۲۰۲۰ به ۶۳ هزار نفر برسد و قطعا در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل افزایش سن ،آمار فوت شده گان سرطانی بالا خواهد رفت.
وی گفت : هر چقدر تشخیص ها و غربال گری ها مطلوب تر باشد همانند کشورهای پیشرفته در مرحله غربال گری بیشتر هزینه کنیم می توانیم هزینه های درمان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی را بهبود ببخشیم.
صبح زاگرس
انتهای پیام/200
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ حماسه «عاشورای حسینی» در بام نفت ایران+ تصاویر
- ■ حماسه عاشورایی گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ تجدید میثاق عاشورایی گچسارانیها با آرمانهای انقلاب+ تصاویر
- ■ روایت «شام غریبان» در گچساران+ تصاویر
- ■ ادامه حماسه «سنگر خیابان» در بام نفت ایران+ تصاویر
- ■ گزارش دادستان گچساران از عملکرد یکساله دستگاه قضا
- ■ جدال سرنوشتساز 2 استقلالی در گچساران
- ■ جشن ازدواج زوج گچسارانی در تجمعات شبانه+ تصویر
- ■ شکوه عشق حسینی در شب هشتم محرم گچساران
- ■ ۲ کشته در انحراف پژو پارس در گچساران
- ■ پرچمداری گچسارانیها در میدان حماسه+ تصاویر
- ■ رمز پیروزی ایران حفظ وحدت حول ولایت است
- ■ 100 شب مقاومت بیوقفه در گچساران+ تصاویر
- ■ ۳ ماه حضور حماسی گچسارانیها در تجمعات
- ■ روایت دلدادگی حسینی در گچساران
آخرین اخبار
- ♦ شکست سنگین نفت و گاز گچساران برابر صدرنشین
- ♦ گچسارانیها همچنان استوار پای ولایت
- ♦ جدال سرنوشتساز 2 استقلالی در گچساران
- ♦ ادامه حماسه «سنگر خیابان» در بام نفت ایران+ تصاویر
- ♦ میعادگاه عاشقان حسینی در شام غریبان گچساران
- ♦ قهرمانی نفت و گاز گچساران حاصل اعتماد به جوانان بود
- ♦ رمز پیروزی ایران حفظ وحدت حول ولایت است
- ♦ گزارش دادستان گچساران از عملکرد یکساله دستگاه قضا
- ♦ روایت «شام غریبان» در گچساران+ تصاویر
- ♦ نذرواره «۷۲ خوان احسان حسینی» در گچساران
- ♦ تجلی وحدت و همدلی در عاشورای گچساران
- ♦ روایت وفاداری مردم گچساران در شب عاشورا
- ♦ حماسه «عاشورای حسینی» در بام نفت ایران+ تصاویر
- ♦ تجدید میثاق عاشورایی گچسارانیها با آرمانهای انقلاب+ تصاویر
- ♦ روایت شب «تاسوعای حسینی» در بام نفت ایران