وحدت شیعه و سنی برگ برنده دنیای اسلام است
نماینده پیشین شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت شیعه و سنی برگی برنده در برابرهمه هجمه های دشمنان اسلام است.
به گزارش آفتاب جنوب ، به نقل از بویرخبر ، ستار هدایتخواه در مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم(ص)و امام جعفر صادق (ع) که در حسینیه امام علی شهر یاسوج برگزار شد؛ اظهار داشت: فتنه های دشمنان و به خصوص آمریکا و هم پیمانانش بزرگتر از آن چیزی که فکرش را می کنیم.
وی افزود: نمونه فتنه جدید دشمنان اسلام بزرگتر کردن اسطوره هایی مانند فرعون درمصر، بت پرستان در بین النهرین، اسطوره های ایرانی و غیره در بین مردم مسلمان جهان و تفرقه بین اهل تسنن و شیعه است.
هدایتخواه بیان داشت: هجمه دشمنان به این جا ختم نمی شود و آنها می کوشند تا با شبیخون فرهنگی خود از طریق رسانه های اصحاب جمعی، تخم تفرقه را بین مسلمانان و بخصوص شیعه و سنی پخش کرده و با این کار آ نها را رو در روی همدیگر قرار دهند.
وی ابراز داشت: نمونه این تفرقه ها تشکیل اصحاب فتنه گری به نام تکفیری ها و سلفی هاست که می کشوند با امیال شیطان صفتی خود، چهره نورانی اسلام را در بین مردم جهان منفور جلوه دهند.
هدایتخواه ادامه داد: محور اساسی ترفندهای استکبار، ایجاد اختلاف میان این دو گروه مسلمان شیعه و سنی است.
این استاد حوزه ودانشگاه خاطر نشان کرد: متأسفانه به واضح می بینیم که کشورهای عربی خود زمام دار فتنه گران در کشتار افراد مسلمان و به ویژه شیعه در کشورهای مختلف شده اند.
هدایتخواه تصریح کرد: تفرقه و تشتت دشمن به جایی رسیده که حتی اجازه فتوا دادن را برای خود صادر می کنند و سرکوب کردن اهل تسنن و شیعه را کاری بزرگ برای رضای خدا می دانند.
وی ابراز داشت: وحدت شیعه وسنی برگی برنده در برابرهمه هجمه های دشمنان اسلام است.
هدایتخواه در پایان با اشاره به وحدت مسلمانان بیان داشت: دنیای اسلام امروز بیشتر از گذشته به وحدت ببین اهل تسنن و شیعه نیاز دارد.
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ جشن ازدواج زوج گچسارانی در تجمعات شبانه+ تصویر
- ■ پرچمداری گچسارانیها در میدان حماسه+ تصاویر
- ■ ۲ کشته در انحراف پژو پارس در گچساران
- ■ غوغای گچسارانیها در شب 88 وفاداری
- ■ 100 شب مقاومت بیوقفه در گچساران+ تصاویر
- ■ ۳ ماه حضور حماسی گچسارانیها در تجمعات
- ■ همصدایی مردم گچساران در ایستگاه 89
- ■ شور و حماسه گچسارانیها در شب ۹۷
- ■ شور و حماسه گچسارانیها در عشق به وطن
- ■ گچسارانیها امشب یکصدا ندای اللهاکبر سر دادند+ تصاویر
- ■ 3 ماه میدانداری گچسارانیها، برای ایران
- ■ موج 101 حضور گچسارانیها در تجمعات خیابانی
- ■ روایت خیابانهای گچساران پس از سیلی موشکی
- ■ 96 شب پایداری در «بام نفت ایران»+ تصاویر
- ■ حماسه وفاداری مردم گچساران در شب پنجم محرم
آخرین اخبار
- ♦ روایت دلدادگی حسینی در گچساران
- ♦ دستان مهربان نفت به یاری خانوادههای نیازمند آمد+ تصاویر
- ♦ شکوه عشق حسینی در شب هشتم محرم گچساران
- ♦ روایت شب همدلی و دلدادگی حسینی در گچساران
- ♦ بزرگداشت شهید «حاج علی فولادی وندا» در گچساران
- ♦ مقابله با گرانیها، مطالبه جدی مردم است
- ♦ یکصد و سیزدهمین حضور گچسارانیها در میدان+ تصاویر
- ♦ شور جوانان گچسارانی در عزاداری محرم + فیلم
- ♦ گچساران غرق در شور و شعور حسینی
- ♦ هیهات مناالذله، پیام شب ششم محرم در گچساران
- ♦ تداوم حماسه حضور در شبهای محرم گچساران
- ♦ تأکید بر ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه
- ♦ حماسه وفاداری مردم گچساران در شب پنجم محرم
- ♦ اجتماع عاشورایی مردم گچساران به شب ۱۱۰ رسید+ فیلم
- ♦ گلایه از نبود امکانات اطفای حریق در کهگیلویهوبویراحمد