رمضانی رئیس دانشگاه یاسوج نمی شود/ پایان افراطی گری و مدیریت غیرآکادمیک در دانشگاه یاسوج
نام رمضانی به عنوان گزینه ریاست دانشگاه یاسوج از دستور کار وزارت علوم خارج شد.
به گزارش آفتاب جنوب ، به نقل از صبح زاگرس ،افراد آگاه سیاسی دقایقی پیش به این پایگاه خبری اطلاع دادند مخالفت اولیه شورای انقلاب فرهنگی و بررسی عملکرد رمضانی توسط وزارت علوم، باعث شد وزیر علوم قانع شود که رمضانی را به عنوان گزینه ریاست دانشگاه یاسوج معرفی نکند و به دنبال انتخاب گزینه های دیگری باشند.
به گزارش صبح زاگرس، اردوان ارژنگ در مهر ماه سال 92 از دانشگاه یاسوج برکنار و رمضانی به عنوان سرپرست به جای وی معرفی شد.
مدیریت رمضانی در دانشگاه یاسوج از همان روز اول با حاشیه های فراوانی آغاز شد. با بررسی سرپرستی کوتاه مدت رمضانی بر دانشگاه یاسوج، می توان تا اندازه پی به چرایی عدم تایید حکم ریاست آقای سرپرست برد.
در روزهای گذشته، سایت مردم استان در خصوص عملکرد رمضانی در دانشگاه یاسوج نوشته بود: وی در اولین روز مدیریت دانشگاه یاسوج در اقدامی غیر قانونی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه که به عنوان مامور به تحصیل در مقطع دکترا در حال تحصیل بودند را قطع کرد.
در گام بعدی از سوی زیردستان او مشخصات تحصیلی و شناسنامه ای عده از اعضای هیئت علمی دانشگاه که بورسیه گرفتند در رسانه های استان به صورت غیر قانونی منتشر شد.
این اقدامات رمضانی در این حا متوقف نشد و در روز دانشجو الگوهای جدیدی را به دانشجویان معرفی کرد که جای شبهات زیادی را در اذهان مطرح کرد.
اتفاقات روز دانشجو و ۱۸ آذر امسال؛ پخش شبنامه و روزنامه در حمایت سران فتنه در دانشگاه و سکوت سرپرست دانشگاه؛ انتصاب و عزل های عجیب و … نیز از چشم ناظرین دانشجویی و غیر دانشجو پوشیده نماند.
سابقه این عضو هیئت علمی در سال ۸۸، سابقه او در دانشگاه بوشهر در دوران دانشجویی و اقدامات سیاسی و طایفه ای طی مدت سرپرستی بر دانشگاه یاسوج، می توانست دلیل محکمی برای شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر علوم باشد تا با احتیاط بیشتری در مورد رمضانی تصمیم بگیرند.
پیمانی و غیر رسمی بودن وضعیت استخدامی رمضانی اگر چه تا کنون می توانست دلیلی برای رد قطعی او به عنوان رئیس دانشگاه باشد اما به طور غیر منتظره ای شاهد بودیم که وضعیت استخدامی این عضو غیر رسمی دانشگاه یاسوج همزمان با اعلام سرپرستی او درست شد و حکم تبدیل وضعیتش توسط خودش امضا شد!
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ ماجرای کامل تهدید «تاجگردون» توسط فرد مسلح!
- ■ خروش انقلابی مردم بام نفت ایران در ۱۳ آبان+ تصاویر
- ■ پایمردی گچسارانیها در شب 232 حماسه+ تصاویر
- ■ ۲۲۹ شب ایستادگی گچسارانیها پایکار وطن+ تصاویر
- ■ گچساران پایکار آزادی زندانیان جرائم غیر عمد+ تصاویر
- ■ موج 231 حضور حماسی گچسارانی در میدان+ تصاویر
- ■ روایت دلدادگی مردم گچساران در سوگ مادر+ تصاویر
- ■ شب 230 میدانداری مردم گچساران+ تصاویر
- ■ تجمعات شبانه گچسارانیها رنگوبوی فاطمی گرفت+ تصاویر
- ■ 240 شب همصدایی گچسارانیها برای ایران+ تصاویر
- ■ ۲۲۳ شب؛ روایت همدلی در گچساران+ تصاویر
- ■ همایش «پیادهروی خانوادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ از شور فاطمی تا فریاد ایستادگی در گچساران+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در موج 244+ تصاویر
- ■ انفجار و آتشسوزی «خط لوله گاز» در گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ اولویت مسئولان باید معیشت مردم و اشتغال جوانان باشد
- ♦ انفجار و آتشسوزی «خط لوله گاز» در گچساران+ تصاویر
- ♦ روایت ۲۵۰ شب حضور و استقامت گچسارانیها+ تصاویر
- ♦ لذت یک «روز بارانی» در گچساران
- ♦ جنگ شناختی پیچیدهترین تهدید پیش روی نسل جوان / دیپلماسی مقتدرانه باید در خدمت منافع ملی باشد
- ♦ قول مسئولان برای رفع مشکلات زوار بیبیحکیمه(س) گچساران / آب به حرم بیبی حکیمه میرسد
- ♦ خط و نشان امامجمعه گچساران برای آمریکا و اسرائیل / تا تحقق خونخواهی امام شهیدمان، مطالبه ملت ایران ادامه دارد
- ♦ خروش انقلابی مردم بام نفت ایران در ۱۳ آبان+ تصاویر
- ♦ روایت 248 شب ایستادگی مردم گچساران+ تصاویر
- ♦ 13آبان؛ روایت یک ملت از عزت و مقاومت
- ♦ منطق استکبارستیزی از نگاه امامجمعه گچساران / ۱۳ آبان؛ نماد ایستادگی ملت ایران در برابر سلطهطلبی آمریکا
- ♦ سومین برد متوالی شاگردان «صمد مرفاوی» در گچساران
- ♦ از آب چشمه تا طلای سبز در دل مزرعه / روایت شیرین زندگی کشاورز پرتلاش گچسارانی+ فیلم
- ♦ همعهدی «دانشجویان گچساران» برای ساخت ایرانی مقتدر+ فیلم
- ♦ غوغای «مردم گچساران» در حماسه ۲۴۶+ تصاویر