حضور حماسی در 9دی باعث دلگرمی دستگاه قضا می شود
امام جمعه شهر لیکک در تحلیلی فتنه را بالاتر از قتل و گناهی نابخشودنی عنوان کرد و حضور حماسی مردم را در راهپیمائی 9دی باعث پشتگرمی دستگاه قضا دانست .
به گزارش آفتاب جنوب ،
حجت الاسلام سید رحمت الله سیادت در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری آوای ماغر در لیکک گفت: الفتنه اشد من القتل، فرارسیدن حماسه 9 دی ماه و روز مبارزه با استکبار جهانی،روز بصیرت و میثاق با ولایت و روز بلوغ سیاسی مردم شهید پرور ایران را تهینیت عرض می کنم و امیدوارم همیشه در راه دین و ارزشهای انقلاب صاحب قدم باشیم .
ده ها هزار نفر شهید دادیم،آزاده دادیم . اینها همه برای دفاع از ارزشهای دینی و انقلاب است . مقام معظم رهبری فرمودند: حماسه 9 دی باید در تاریخ انقلاب ثبت شود که این مربوط به 9 دی ماه 88 نیست ، تا مثل 22 بهمن ،روز دانشجو د ریگر حوادث تاریخی و سرنوشت ساز در تاریخ انقلاب بماند و این حرکتی است که مردم انجام دادند و در واقع انقلاب سوم است .
انقلاب اول که مشخص است و انقلاب دوم نیز روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود که امام راحل این واقعه بزرگ را انقلاب دوم نامیدند و حماسه 9 دی ماه به خاطر اهمیت فراوان از انقلاب دوم هم دست کمی ندارد و می توان گفت مهم تر هم بود چرا که در انقلاب دوم تنها آمریکائی ها در لانه جاسوسی(سفارت خود) اقدام به فتنه انگیزی علیه نظام ما می کردند و توانائی براندازی نظام ما را نداشتند اما در فتنه 88 همه دست به دست هم دادند ،هم منافقین،هم فتنه گران که مزدوران استکبار جهانی بودند و هم کشورهای اروپائی و تعدادی از کشورهای عربی هم دست به دست هم دادند که این انقلاب را از بین ببرند اما خداوند متعال کمک کرد،امدادخهای غیبی به کمک مردم آمدند ،بصیرت و معرفتی که مردم نسبت به انقلاب و ولایت داشتند کمک می کرد و رهبری مدبرانه و آگاهانه مقام معظم رهبری تاثیر گذاشت تا جلوی شکست انقلاب و توطئه بزرگ فتنه گران را بگیرد . همه اینها نقش داشته و مهم تر از همه اینها خود روز عاشورا بود ،خود شهادت امام حسین(ع) بود ؛چون قبل از این بسیاری از طرفداران میر حسین و کروبی فکر می کردند حقی دارند و وقتیب متوجه شدند مساجد را به آتش می کشند و به روز عاشورا بی حرمتی می شود عده زیادی راه خود را جدا کردند ، به همین خاطر همه مردم حتی کسانی که اعتقاد کافی نداشتند به خیابان ها آمدند و این معلوم می کند که امام حسین و ارزشهای دینی زنده هستند چون انقلاب ما نشأت گرفته از اقنلاب امام حسین است و راز ماندگاری این نظام در همین است .و همان طور که امام رحل فرمودند : انقلاب ما انقلابی فرهنگی است و رشد این اقلاب فرهنگی به امام باقر و امام صادق می رسد که این ائمه با تاسیس حوزه و دانشگاه توانستند تحولات عظیم فرهنگی را ایجاد کنند که این تحولات منجر به پرورش علما و بزرگان قبلی ما شد و زمینه برای پیروزی انقلاب فراهم شد .
فتنه گران افراد بی گناهی را کشتند ، پرونده اینها قطور و سنگین است،جرم آنها نابخشودنی است ؛اما لازم به ذکر است که اگر کسی را هم نمی کشتند و همین که قصد براندازی حکومت را داشتند بدتر از قتل بود چرا که در قرآن کریم آمده است: فتنه از قتل بدتر است . مردم بیدار و بصیر ما باید بدانند که اگر روزی هم این فتنه گران توبه کنند این روز باید گرامی داشته شود چرا که این روز چندین منافع دارد یکی تذکری است برای مومنان که همیشه هوشیار باشند و اجازه تدارک فتنه را در جامعه ندهند و دیگر اینکه درس عبرتی است برای مخالفان و فتنه گران که جرأت تکرار چنین عملی نداشته باشند .
بنده به عنوان یک طلبه احساس نمی کنم نیاز به توصیه به مردم باشد که در راهپیمائی فردا شرکت کنند چرا که مطمئنم مردم خود حساسیت این روز را میدانند و با حضور حماسی خود هم مشتی به دهان یاوه گویان به نظام می زننند و هم باعث پشتگرمی دستگاه قضائی کشور خواهند شد .
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ تشییع نمادین «رهبر شهید» در گچساران+ تصاویر
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ 138 شب وفاداری؛ گچساران همچنان پای آرمانها+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ ۱۳۰ شب همدلی و اقتدار در گچساران
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در خونخواهی «رهبر شهید»
- ■ حماسه حضور گچسارانیها در شب 135 وفاداری
- ■ میدانداری گچسارانیها در شب 137 حماسه
- ■ موج ۱۳۹؛ استمرار حضور مردمی در گچساران
- ■ حماسه ماندگار وفاداری در 134 شب بعثت مردمی
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ ۱۴۰ شب ایستادگی؛ روایت حضور مردم گچساران
آخرین اخبار
- ♦ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ♦ ۱۵۹ شب ایستادگی و تجلی وحدت مردم گچساران
- ♦ بهبود معیشت مردم؛ باید اولویت امروز دولت باشد
- ♦ عبور از ناترازیها با مدیریت هوشمندانه و مشارکتمردمی
- ♦ میدانداری و عهد گچسارانیها به شب ۱۵۹ رسید+ تصاویر
- ♦ روایت عشق در موکب محبین اهلبیت (ع) گچساران
- ♦ نمایش وحدت، همدلی و اقتدار در گچساران
- ♦ پیام حماسه اربعین؛ مقاومت، وحدت و مدیریت مردمی
- ♦ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ♦ حواشی نشست شورای برنامهریزی در گچساران+ تصاویر
- ♦ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ♦ موج 156 همبستگی؛ گچساران یکصدا برای ایران
- ♦ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ♦ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ 155 شب حضور برای ایران مقتدر