کدخبر: ۸۰۹۰۹
۱۵ فروردین ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۵۳
چاپ

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

جنگ روایت‌ها علیه ایران شکست می‌خورد / ملت زیر بار سلطه استکبار نمی‌رود

فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: امروز رسانه به ابزار اصلی قدرت تبدیل‌شده و دشمن باهدف تصرف ذهن و باور جامعه، جنگی پیچیده و چندلایه را دنبال می‌کند؛ اما ملت ایران با حفظ استقلال و بصیرت، این نبرد را با پیروزی پشت سر خواهد گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ،فتاح محمدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در اجتماع گسترده و ضد استکباری مردم گچساران، با اشاره به تحولات اخیر، اظهار کرد: دستاوردهای مرحله نخست تقابل‌ها که ماهیتی نظامی داشت، شناسایی نقاط ضعف و ارتقای توان دفاعی و تهاجمی کشور بود، اما امروز در مرحله‌ای به‌مراتب پیچیده‌تر قرار داریم؛ مرحله‌ای که جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی، محور اصلی آن است.

وی بابیان اینکه رسانه در شرایط کنونی کارکردی امنیتی یافته است، افزود: امنیت ملی به‌طور مستقیم از قدرت رسانه، ابزارهای ارتباطی و فضای مجازی تأثیر می‌پذیرد و همین موضوع، مسئولیت فعالان این حوزه را دوچندان کرده است.

محمدی ادامه داد: در مقاطعی که برخی مطالبات مشروع از سوی اقشار مختلف ازجمله بازاریان مطرح شد، دشمن تلاش کرد با سوءاستفاده از شرایط، از طریق عملیات رسانه‌ای و تحریک هیجانات، بخشی از جوانان و نوجوانان را به صحنه بیاورد و بستر ایجاد ناآرامی را فراهم کند.

رسانه؛ ابزار تصرف ذهن‌ها نه خاک

وی با مقایسه ابزار نظامی و رسانه‌ای تصریح کرد: اگر هدف سلاح‌های نظامی تصرف سرزمین است، هدف رسانه‌ها تسخیر ذهن، باور و اعتقاد مردم است؛ مسئله‌ای که به‌مراتب پیچیده‌تر و حساس‌تر از جنگ سخت به شمار می‌رود.

به گفته معاون سیاسی امنیتی استاندار، در مرحله دوم این تقابل، دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی به دنبال ایجاد تردید، تولید روایت‌های جعلی، القای یأس و ناامیدی و درنهایت شکاف میان ملت و دولت بوده است.

جنگ سوم؛ تقابل همه‌جانبه با ایران

محمدی با اشاره به شکل‌گیری جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: امروز دشمن از تمامی ابزارهای قدرت شامل تحریم‌های اقتصادی، فشارهای دیپلماتیک، فناوری، توان نظامی و عملیات رسانه‌ای به‌صورت همزمان استفاده می‌کند؛ این همان جنگ ادراکی و شناختی است که مدیریت آن نیازمند هوشیاری ملی است.

وی تأکید کرد: باوجوداین پیچیدگی‌ها، ملت ایران با اتکا به آگاهی و بصیرت، از این مرحله نیز با موفقیت عبور خواهد کرد.

تناقض غرب در ادعای حقوق بشر

معاون استاندار با انتقاد از رویکرد دوگانه غرب در قبال مسائل انسانی گفت: درحالی‌که قدرت‌های غربی از حقوق بشر، آزادی و کرامت انسانی سخن می‌گویند، در برابر جنایات گسترده در منطقه، سکوت اختیار کرده‌اند؛ این تناقض، ماهیت واقعی نظام سلطه را آشکار می‌کند.

نبرد فطرت و استکبار ادامه دارد

وی با اشاره به تقابل تاریخی حق و باطل بیان کرد: در طول تاریخ، همواره میان فطرت الهی و تمایلات مادی انسان تقابل وجود داشته و این نبرد همچنان ادامه دارد؛ جبهه حق در برابر جبهه باطل ایستاده و این مسیر تا تحقق عدالت ادامه خواهد یافت.

محمدی با تأکید بر نقش ایمان و تقوا در شکل‌گیری فضایل انسانی افزود: هرگاه جامعه‌ای به ارزش‌های الهی پایبند باشد، مسیر تعالی را طی خواهد کرد و در غیر این صورت، گرفتار انحطاط اخلاقی خواهد شد.

استقلال؛ خط قرمز ملت ایران

وی استقلال را اصلی‌ترین نقطه چالش با نظام سلطه دانست و گفت: مشکل استکبار با جمهوری اسلامی، ایستادگی بر سر استقلال است؛ اگر این اصل کنار گذاشته شود، دیگر تقابلی وجود نخواهد داشت، اما ملت ایران نشان داده که سختی‌ها را تحمل می‌کند ولی زیر بار تحقیر نمی‌رود.

محمدی افزود: تجربه رفتار تحقیرآمیز قدرت‌های غربی با برخی کشورهای منطقه نشان می‌دهد که وابستگی، نتیجه‌ای جز ذلت به همراه ندارد، درحالی‌که ملت ایران باوجود مشکلات اقتصادی، عزت و هویت خود را حفظ کرده است.

راهبرد ملت؛ مقاومت تا پیروزی

وی با تأکید بر فرهنگ عاشورایی و هویت تاریخی ملت ایران تصریح کرد: این ملت نه‌تنها دارای تمدنی کهن است، بلکه با الهام از فرهنگ عاشورا، هرگز تسلیم زورگویی و سلطه‌پذیری نخواهد شد.

معاون استاندار خاطرنشان کرد: امروز مسیر مقابله با استکبار از مرحله دفاع صرف عبور کرده و به مرحله‌ای رسیده‌ایم که اراده ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌ها ایستاده و آن را به چالش کشیده است.

محمدی در پایان با قدردانی از حضور آگاهانه مردم گچساران درصحنه، تأکید کرد: استمرار حضور مردمی، انسجام ملی و تقویت توان علمی، رسانه‌ای و دفاعی، مهم‌ترین مؤلفه‌های عبور موفق از جنگ ترکیبی دشمن است و این مسیر تا تحقق کامل اهداف ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/