کدخبر: ۸۱۴۳۰
۰۱ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۳۶
چاپ

همزمان با آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس؛

زنگ مهر و مقاومت در مدارس گچساران طنین‌انداز شد+ تصاویر

آیین آغاز سال تحصیلی جدید همزمان با هفته دفاع مقدس با نواختن «زنگ مهر و مقاومت» و گرامیداشت یاد و نام شهدا، در مدرسه متوسطه دوره دوم شهید جهان‌آرا گچساران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ،این آیین با حضور حجت‌الاسلام سیدعنایت هاشمی‌منش امام جمعه گچساران، ایوب مقیمی فرماندار گچساران، مرضیه قنواتیان مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان برگزار شد.

در این مراسم از خانواده شهید جنگ رمضان، محمدرضا صالح‌نژاد تجلیل به عمل آمد.

دفاع مقدس؛ مکتب ایستادگی و مقاومت

فرماندار گچساران در این آیین ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس، از تلاش مدیران و مجموعه آموزش و پرورش برای برگزاری برنامه‌های آغاز سال تحصیلی قدردانی کرد.

ایوب مقیمی با اشاره به همزمانی آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس اظهار کرد: دفاع مقدس برای ملت ایران همواره مقدس است و فرهنگ ایستادگی و مقاومت، محدود به هشت سال دفاع مقدس نیست؛ بلکه در سال‌های اخیر نیز مردم و نیروهای مسلح در برابر تهدیدها ایستادگی کرده‌اند.

وی با اشاره به نقش مردم در تحولات کشور افزود: مردم ایران در کنار نیروهای مسلح، دولت و نظام، در برابر مشکلات و فشارها ایستادگی کرده‌اند و باید قدردان این همراهی و تاب‌آوری بود.

دانش‌آموزان؛ ادامه‌دهندگان راه شهدا

فرماندار گچساران خطاب به دانش‌آموزان گفت: بسیاری از شهدایی که امروز نام و یادشان در مدارس و جامعه گرامی داشته می‌شود، روزی مانند شما پشت همین نیمکت‌ها می‌نشستند و برای آینده خود برنامه داشتند، اما در مقطعی برای دفاع از کشور و ارزش‌های خود جانشان را فدا کردند.

مقیمی با اشاره به نامگذاری مدرسه شهید جهان‌آرا به نام یکی از شهدای دفاع مقدس، این مدارس را دارای مسئولیتی ویژه در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت دانست و بر ضرورت شناخت نسل جدید از راه و آرمان شهدا تأکید کرد.

مقاومت و امید؛ دو عنصر مهم جامعه

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی، تحریم‌ها و آثار جنگ بر اقتصاد کشور گفت: طبیعی است افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و محدودیت‌های اقتصادی بر قیمت کالاها اثر بگذارد، اما آنچه اهمیت دارد حفظ روحیه مقاومت، امید و همراهی مردم است.

فرماندار گچساران تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید امید را در جامعه تقویت کنیم و اجازه ندهیم مشکلات، انگیزه مردم و به‌ویژه نسل جوان برای ساخت آینده کشور را کاهش دهد.

وی با اشاره به نقش نیروهای مسلح و همراهی مردم در تأمین امنیت کشور افزود: ایران امروز در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی از ظرفیت و قدرت بیشتری برخوردار است و فرهنگ مقاومت در میان ملت‌های مختلف نیز گسترش یافته است.

درس خواندن؛ مسیر فتح قله‌های موفقیت

مقیمی در پایان خطاب به دانش‌آموزان گفت: از شما می‌خواهم با جدیت درس بخوانید، به آینده امیدوار باشید و برای ساختن کشور تلاش کنید.

وی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که شهدا برای سربلندی کشور از جان خود گذشتند، امروز نیز وظیفه دانش‌آموزان، تلاش علمی و حرکت در مسیر پیشرفت است و می‌توان با دانش، امید و پشتکار قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کرد.

آیین آغاز سال تحصیلی در گچساران با نواختن زنگ «مهر و مقاومت» و ادای احترام به مقام شهدا به پایان رسید.

تصاویر تکمیلی: