کدخبر: ۸۱۰۶۸
۰۸ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۱۰
چاپ

حادثه در ورودی گچساران رقم خورد؛

برخورد شدید خودرو با تیم کوهنوردی در گچساران / ۶ زن مصدوم شدند

برخورد یک دستگاه خودروی سمند با اعضای یک تیم کوهنوردی در ورودی گچساران، صبح امروز حادثه‌ای تلخ را رقم زد؛ حادثه‌ای که در پی آن ۶ نفر از بانوان عضو این تیم دچار مصدومیت شدید شده و به مراکز درمانی منتقل شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، صبح امروز و در پی وقوع یک سانحه رانندگی در ورودی شهر گچساران و محدوده میدان شهید امیدبخش، ۶ نفر از اعضای یک تیم کوهنوردی بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سمند دچار مصدومیت شدند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، اعضای این تیم کوهنوردی که برای هماهنگی و آغاز برنامه ورزشی خود در محل قرار حاضرشده بودند، در کنار یکدیگر ایستاده بودند که یک دستگاه خودروی سمند به دلیل بی‌احتیاطی راننده، سرعت‌بالا و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، با این افراد برخورد کرد.

شدت برخورد به حدی بود که هر ۶ نفر که همگی از بانوان عضو این تیم بودند، دچار مصدومیت جدی شدند. بااین‌حال، نیروهای امدادی و اورژانس در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور یافته و مصدومان را برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی گچساران منتقل کردند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که باوجود شدت حادثه، حال عمومی مصدومان مطلوب اعلام‌شده است.

علت دقیق وقوع این حادثه، میزان قصور احتمالی و سایر جزئیات مربوط به سانحه، توسط کارشناسان و مراجع ذی‌ربط در دست بررسی است.

انتهای خبر/