کدخبر: ۸۱۳۳۳
۳۰ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۳۳
چاپ

هشدار صریح امام‌جمعه موقت گچساران درباره گرانی بنزین؛

گرانی بنزین یعنی گرانی همه اجناس /بیش از این پدر ملت را درنیاورید!

امام‌جمعه موقت گچساران با انتقاد صریح از طرح موضوع افزایش قیمت بنزین، آن را در شرایط فعلی کشور اقدامی نادرست دانست و با هشدار نسبت به پیامدهای تورمی آن گفت: الان موقع گران کردن بنزین نیست؛ بیش از این پدر ملت را درنیاورید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا صفایی امام‌جمعه موقت گچساران، در خطبه‌های نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، با اشاره به مناسبت‌های این هفته اظهار کرد: بهترین و مهم‌ترین کلام خداوند در قرآن، توصیه به تقواست؛ چراکه تقوا راه نجات انسان است.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم درباره عاقبت متقین افزود: خداوند درباره انسان‌های باتقوا وعده بهشت داده است؛ کسانی که در دنیا حقوق خدا و حقوق بندگان خدا را رعایت کردند و در مسیر تقوا گام برداشتند، در قیامت از نعمت‌های مادی و معنوی الهی بهره‌مند خواهند شد.

صفایی در ادامه با استناد به سخنی از امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه گفت: در شگفتم از کسی که خانه نابودشدنی را آباد می‌کند، اما جایگاه همیشگی را از یاد می‌برد. چقدر انسان‌ها به این دنیا و خانه موقت آن دل بسته‌اند، در حالی که خانه اصلی و ماندگار، جای دیگری است.

سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)

امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به هشتم ربیع‌الاول، سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع)، این مناسبت را به شیعیان تسلیت گفت و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) را نیز گرامی داشت.

وی همچنین با اشاره به روز جهانی مسجد بیان کرد: در چنین روزی، مسجدالاقصی، نخستین قبله مسلمانان، در سال ۱۳۴۸ هجری شمسی به وسیله صهیونیست‌های غاصب به آتش کشیده شد.

صفایی با انتقاد شدید از جنایات اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی گفت: اسرائیل دشمن بشریت است و به هیچ‌کس رحم نکرده است.

وی با اشاره به آمار مربوط به وضعیت مساجد و روحانیون در غزه افزود: براساس آمار مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین و وزارت اوقاف و امور دینی، پیش از آغاز جنگ و عملیات طوفان‌الاقصی، یک‌هزار و ۲۷۵ مسجد در غزه وجود داشت که تاکنون یک‌هزار و ۷۶ مسجد به‌طور کامل تخریب شده، ۱۶۵ مسجد آسیب جزئی دیده و تنها ۳۴ مسجد باقی مانده است.

امام‌جمعه موقت گچساران ادامه داد: در این حملات همچنین حدود ۲۵۲ امام جماعت و مبلغ دینی اعم از مسلمان و مسیحی به شهادت رسیده‌اند که ۲۳۳ نفر از آنان امام جماعت، خطیب و مبلغ مسلمان و ۲۰ نفر نیز روحانی مسیحی بوده‌اند.

وی گفت: بسیاری از پیکرها همچنان زیر آوارها باقی مانده‌اند و به دلیل نبود امکانات لازم، امکان خارج کردن آنها وجود ندارد. نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر یا بیشتر از مردم غزه جان خود را از دست داده‌اند که بیش از ۲۰ هزار نفر از آنان کودک هستند.

از غزه تا ایران؛ روایت صفایی از جنگ و مقاومت

صفایی با اشاره به حمله اسرائیل به ایران در کنار آمریکا اظهار کرد: اسرائیل پس از حمله به ایران، در کنار آمریکای جنایتکار، جنگی را بر این ملت تحمیل کرد؛ جنگی که پیش از آن نیز فتنه دی‌ماه و حوادث خونینی را شاهد بودیم.

وی افزود: در جریان این حوادث، چندین هزار نفر از مردم این آب و خاک کشته شدند و در رأس این جنایات، رهبر شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، به شهادت رسید.

امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به تحولات پس از طوفان‌الاقصی گفت: این جنگ علیه چند کشور مسلمان ادامه پیدا کرده است؛ ابتدا غزه را با خاک یکسان کردند و جنایات در این روزها و شب‌ها همچنان ادامه دارد و سپس به ایران اسلامی حمله کردند.

صفایی ادامه داد: نه‌تنها آمریکای جنایتکار و اسرائیل، بلکه با کمک برخی کشورهای فریب‌خورده حاشیه خلیج فارس و با پشتوانه کشورهای اروپایی و ناتو، دست به دست هم دادند تا ملت ایران و جمهوری اسلامی ایران را از پای درآورند؛ اما غافل از اینکه این ملت، ملت امام حسین (ع) است.

وی با اشاره به فرهنگ عاشورا تصریح کرد: همان‌گونه که امام حسین (ع) در کربلا فریاد زد، فریاد این امت نیز «هیهات منا الذله» است.

ملت ایران نشان داد پای آرمان‌های خود ایستاده است

صفایی با اشاره به حضور مردم در مراسم تشییع و گرامیداشت رهبر شهید گفت: مردم بزرگ ایران نشان دادند که چگونه برای تجلیل از این سید مظلومان و سید مقاومت به میدان آمدند؛ رهبری که برای افتخار ایران، اعتلای ایران و ایرانی تلاش کرد و تا پای جان ایستاد.

وی افزود: او خود را فدای ایران و ایرانی و اسلام و جمهوری اسلامی کرد و در نهایت با نوشیدن شهد شیرین شهادت، در کنار مولای علی بن موسی الرضا علیه السلام خود قرار گرفت.

صفایی ادامه داد: مردم دنیا نشان دادند اگر تشییع جنازه و پیکر مطهر رهبر عزیز ما در کشورهای دیگر نیز انجام می‌شد، ملت‌های دیگر نیز همانند ملت ایران و ملت عراق برای او حماسه می‌آفریدند.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از هموطنان ایرانی و همچنین قربانیان عراق، لبنان، یمن و دانش‌آموزان مدرسه میناب گفت: وظیفه ما انتقام خون شهدا، به‌ویژه رهبر شهید است؛ انتقامی که به گفته وی، مطالبه همه آزادی‌خواهان و مستضعفان خواهد بود.

صفایی تأکید کرد: انتقام و خون‌خواهی رهبر شهید و شهدای عالیقدر، مسئله‌ای شخصی یا در قالب قصاص فردی نیست، بلکه مطالبه‌ای فراگیر و متعلق به ملت ایران، امت اسلامی، محور مقاومت و تمامی مستضعفان است.

وی افزود: با رهبر معظم انقلاب پیمان می‌بندیم که بر سر راه امام راحل، امام شهید و آرمان‌های انقلاب اسلامی تا پای جان بایستیم و ملت ایران تا تحقق کامل انتقام رهبر شهید و همه شهیدان، بر عهد خود باقی خواهد ماند.

امام‌جمعه موقت گچساران گفت: امروز ملت بزرگ ایران با پیروی از مقام معظم رهبری بر سر این عهد تاریخی ایستاده است و گذشت زمان، حتی اگر بیش از شش ماه یا بیشتر باشد، هرگز نباید خللی در اراده و وظیفه ما ایجاد کند.

تذکر درباره عفاف و حجاب

صفایی در بخش دیگری از خطبه‌های خود با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: بارها درباره این مسئله تذکر داده شده، اما همه مردم و مسئولان در برابر دستور خداوند مسئول هستند.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی، کشور امام زمان (عج) است، افزود: برای تحقق اهداف انقلاب و نظام اسلامی، خون‌های زیادی ریخته شده است و بی‌تفاوتی و بی‌اعتنایی نسبت به مسئله عفاف و حجاب، گناهی بزرگ است.

امام‌جمعه موقت گچساران ادامه داد: دستگاه‌های مسئول فرهنگی، دولت، مجلس، قوه قضاییه و همه مردم در این زمینه مسئولیت دارند. انسان در کوچه و خیابان وضعیت را می‌بیند و ناراحت می‌شود؛ دختران و زنانی هستند که نه صرفاً بدحجاب، بلکه بدون حجاب در جامعه حضور پیدا می‌کنند و من و شما نیز ساکت نشسته‌ایم.

صفایی بر ضرورت تذکر لسانی تأکید کرد و گفت: حداقل باید تذکر لسانی داده شود، به‌ویژه بانوان محترم و همه آحاد جامعه باید نسبت به این مسئله حساس باشند.

وی در ادامه با نقل روایتی درباره عفاف و حجاب، بر اهمیت حفظ حرمت و پوشش زنان تأکید کرد و گفت: در این روایت آمده است که فرشتگان هنگام مرگ زنی که در دوران جوانی بدون رعایت حجاب در جامعه رفت‌وآمد می‌کرد، اما پس از مرگ اطرافیانش برای پوشاندن بدن او حساسیت نشان می‌دادند، شگفت‌زده می‌شوند.

هفته دولت؛ هدف دولت باید جلب رضایت ملت باشد

امام‌جمعه موقت گچساران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن هفته دولت اظهار کرد: ما دلسوز دولت هستیم و دولت، دولت اسلامی است. وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و همچنین رئیس‌جمهور شهید، حضرت آیت‌الله رئیسی، گفت: هفته دولت از روز دوشنبه آغاز می‌شود و یاد و خاطره شهدای دولت را گرامی می‌داریم و به دولت تبریک عرض می‌کنیم.

صفایی تصریح کرد: هدف دولت باید جلب رضایت ملت باشد. وظیفه اصلی دولت، خدمت به این ملت است. دولت با رأی مردم بر سر کار آمده و مردم ولی‌نعمت مسئولان هستند؛ بنابراین باید همت دولت خدمت به مردم شریف باشد.

وی با تقدیر از حضور مردم گچساران در تجمعات و برنامه‌های اخیر گفت: باید از مردمی تشکر کرد که بیش از ۱۷۰ شب، نزدیک به شش ماه، جانانه در خیابان‌ها و میدان‌ها حاضر بوده‌اند و جهاد کرده‌اند. درود خدا بر شما ملت قهرمان، بیدار و غیور.

هشدار درباره بنزین؛ الان موقع گران کردن نیست

صفایی در بخش پایانی خطبه‌های خود با صراحت بیشتری به موضوع افزایش قیمت بنزین پرداخت و خطاب به مسئولان گفت: دولت عزیز، الان موقع گران کردن بنزین نیست.

وی افزود: بنزین همان‌گونه که شعله‌های آن فوران کرد و در فتنه دی ماه عده‌ای را به خاک و خون کشید، اکنون نیز در بحبوحه جنگ نباید به مسئله‌ای برای فشار بیشتر بر مردم تبدیل شود.

امام‌جمعه موقت گچساران ادامه داد: هنوز جنگ تمام نشده است. مگر خودتان نمی‌گویید برای خاتمه جنگ تلاش می‌کنیم؟ مگر در همه جا درباره یادداشت تفاهم برای خاتمه جنگ سخن نمی‌گویید؟ وقتی جنگ هنوز تمام نشده، چرا باید مسئله گرانی بنزین مطرح شود؟

صفایی با اشاره به موضوعات مرتبط با لبنان و حزب‌الله گفت: یکی از بندهای اصلی تفاهمی که در اسلام‌آباد آغاز شد، دفاع از حزب‌الله قهرمان لبنان بود. حزب‌الله لبنان به خاطر ایران وارد جنگ شد و به همان اندازه که ما شهید دادیم، شاید بیشتر از ما از لبنانی‌ها نیز به شهادت رسیدند. مردم ایران باید بدانند که لبنان به خاطر ما وارد جنگ شد و امروز جای تأسف دارد که لبنان مظلوم تنها بماند.

گرانی بنزین یعنی گرانی همه اجناس

امام‌جمعه موقت گچساران با انتقاد از طرح افزایش قیمت بنزین در شرایط کنونی گفت: در این بحبوحه جنگ، مسئله گرانی بنزین و سخن گفتن از این موضوع خیانت است؛ بیش از این پدر ملت را درنیاورید.

صفایی با اشاره به تجربه اجرای طرح‌های مرتبط با بنزین در کرمان افزود: می‌خواستید این طرح را در کرمان اجرا کنید، اما خودتان هم فهمیدید که اشتباه است و دست کشیدید. به جای اینکه به این ملت خدمت کنید، در شرایطی که مردم با مشکلات فراوان دست و پنجه نرم می‌کنند، نباید فشار بیشتری به آنان وارد شود.

صفایی با اشاره به اختصاص نرخ‌های متفاوت برای جلوگیری از قاچاق بنزین گفت: بنزین را به بهانه مبارزه با قاچاق گران نکنید. چه کسی قاچاق می‌کند؟ مردم مظلوم که با یک خودروی پراید زندگی خود را می‌گذرانند و اگر قاچاقی هم صورت می‌گیرد، باید ریشه آن در مدیریت و نظارت مسئولان جست‌وجو شود.

وی هشدار داد: گرانی بنزین، گرانی همه اجناس را به دنبال دارد؛ گرانی بنزین مساوی با گران شدن تمام کالاهاست.

امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به حوادث دی‌ماه نیز گفت: هنوز مردم ما عزادار عزیزان خود در فتنه دی‌ماه هستند. فتنه دی‌ماه از چه چیزی و از کجا شروع شد؟ از همین گرانی‌ها شروع شد. اگر این کار را انجام دهید، باید منتظر عواقب آن نیز باشید.

وی در عین حال تأکید کرد: البته ملت ما بیدار است و همان‌گونه که فتنه دی‌ماه را سرکوب کرد، اگر فتنه دیگری نیز باشد، مردم آن را در نطفه خفه خواهند کرد.

آمریکا و اسرائیل بدانند شکست آنها قطعی است

صفایی در پایان خطبه‌های خود با تجلیل از نیروهای مسلح و مدافعان کشور گفت: درود خدا بر مجاهدان راه حق، سپاه مقتدر، رزمندگانی که در لانچرها بودند و ماندند و هستند، ارتش قهرمان، بسیجیان قهرمان و نیروی انتظامی عزیز که در همه صحنه‌ها حضور داشته و دارند. ما حافظ این نظام و انقلاب هستیم و از خون شهدا حمایت خواهیم کرد و از راه امام شهید خود هیچ‌گاه تخطی نخواهیم کرد.

امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به آمریکا و اسرائیل اظهار کرد: آمریکا بداند و اسرائیل بداند که شکست آنها و نابودی آنها، به گفته خداوند، قطعی است و این وعده الهی است.

صفایی همچنین با اشاره به تنگه هرمز گفت: تنگه هرمز همچنان بلای جان آمریکا است و ان‌شاءالله تنگه هرمز، ترامپ و ارتش غاصب صهیونیست‌ها را به قعر آب‌های خلیج فارس خواهد فرستاد.

انتهای خبر/