درخشش دانش آموزان گچسارانی در جشنواره جابر بن حیان
سه نفر از دانش آموزان گچسارانی در قالب یک تیم علمی – پژوهشی در جمع برترین های کشوری جشنواره جابر بن حیان قرار گرفتند.
سیدظهیرالدین پورالحسینی صبح امروز در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب ،با اشاره به حضور دانش آموزان گچسارانی در جمع برترین های جشنواره جابربن حیان ،اظهارکرذ: حسین قبادی ، بامداد اسماعیلی و مبین حبیبی دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی دبستان شهدای صنعت نفت گچساران هستند که در جمع برترینهای این جشواره قرارگرفتند.
وی افزود:این دانش آموزان با طرح روشنایی اتاق با استفاده از نور طبیعی خورشید و با محوریت صرفه جویی در مصرف انرژی و در جهت عمل به رهنمودهای اقتصاد مقاومتی در این جشنواره شرکت کرده بودند.
مدیر آموزش و پرورش گچساران تصریح کرد : جشنواره جابر بن حیان ، جشنواره ای برای ارائه پروژه های علمی و عملی ویژه دانش آموزان پایه ابتدایی است.
پورالحسینی گفت: در این دوره از جشنواره بیش از یک میلیون و 700 هزار دانش آموز از سراسر کشور ( معادل 25 درصد دانش آموزان ابتدایی سراسر کشور ) و از 48 هزار مدرسه شرکت داشتند که 17 هزار نفر به مرحله استانی و پس از آن 500 نفر در قالب بیش از 170 طرح به مرحله کشوری راه یافتند.
وی با اشاره به قرار گرفتن دانش آموزان گچسارانی در جمع برترین های کشوری جشنواره جابر بن حیان تصریح کرد: رقابت دانش آموزان گچسارانی با یک میلیون و 700 هزار دانش آموز و قرار گرفتن در میان برترین های کشور افتخاری بزرگ است.
مدیر آموزش و پرورش گچساران اظهارکرد: این افتخار نتیجه برنامه ریزی و برگزاری کلاس های علمی پژوهشی و آموزش های خلاقانه به دانش آموزان است که در یک سال گذشته با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی انجام شده است.
پورالحسینی یادآور شد: شرکت 2 هزار و 384 طرح تحقیقی با همراهی هزار و 213 معلم راهنما در استان ، افتخار آفرینی این گروه علمی گچساران در سطح استان و کشور نشان از توانمندی معلمان راهنمای این طرح در رقابت با سایر معلمان راهنمای دیگر است.
وی در ادامه از زحمات مربیان راهنما این طرح عیسی بینایی و افشین مردانی تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است مراسم اختتامیه این جشنواره 27 الی 29 مردادماه سال جاری با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در تهران برگزار شد .
انتهای پیام/م
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ■ پایمردی مردم گچساران به شب 168 رسید+ تصاویر
- ■ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ روز متفاوت «خبرنگاران» در بام نفت ایران
- ♦ هفته دولت؛ فرصت بازخوانی مفهوم خدمت
- ♦ اختتامیه مسابقات فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران+ تصاویر
- ♦ میدانداری مردم گچساران در شب 178 اقتدار+ تصاویر
- ♦ تلاش برای نهادینهسازی فرهنگ نماز در گچساران
- ♦ شفافسازی کمسابقه «فرماندار گچساران» برای جذب نیرو!
- ♦ موج ۱۷۷ در تاریخ گچساران ثبت شد+ تصاویر
- ♦ همایش «ارکان مساجد» در گچساران+ تصاویر
- ♦ تجدید میثاق دولتیها با آرمانهای شهدا در گچساران+ تصاویر
- ♦ دشمن امروز در موضع ضعف و استیصال قرار دارد
- ♦ گچساران؛ روایت 176 شب مقاومت+ تصاویر
- ♦ نسخه شرکت نفت و گاز گچساران برای آیندهسازان+ تصاویر
- ♦ گچساران و باشت شایستهسالاری میخواهند!
- ♦ روایت ۱۷۵ شب حماسه و ایستادگی در گچساران+ تصاویر
- ♦ وقتی «شورای اداری» به تریبون گلایهها تبدیل شد!+ تصاویر