موسوي لاري: عارف نامزد اصلاحطلبان نبود
وزير كشور دولت اصلاحات با تأكيد بر اينكه محمدرضا عارف نامزد اصلاحطلبان در انتخابات 92 نبود، گفت: اصلاحطلبان با مصلحتانديشي خردورزانه به اجماع رسيدند و آقاي روحاني محور اجماع آنها شد.
به گزارش آفتاب جنوب ،
وزير كشور دولت اصلاحات با تأكيد بر اينكه محمدرضا عارف نامزد اصلاحطلبان در انتخابات 92 نبود، گفت: اصلاحطلبان با مصلحتانديشي خردورزانه به اجماع رسيدند و آقاي روحاني محور اجماع آنها شد.
عبدالواحد موسوي در گفتوگو با مهر در پاسخ به سؤالي درباره انتخابات رياست جمهوري 92 افزود: اصلاحطلبان كانديداي اصليشان آقاي خاتمي و بعد آقاي هاشمي بود كه آنها نيامدند يا نگذاشتند كه بيايند.
سرانجام اصلاحطلبان با مصلحتانديشي خردورزانه به اجماع رسيدند و آقاي روحاني محور اجماع آنها شد. وي درباره چرايي حمايت اصلاحطلبان از روحاني در حالي كه عارف نامزد جريان اصلاحطلب بود، تصريح كرد: من اول بايد يك اصلاحي بكنم؛ نه عارف و نه روحاني هيچكدام كانديداي اصلاحطلبان نبودند. اصلاحطلبان اول روي خاتمي و بعد روي هاشمي نظر داشتند كه منتفي شد.
در نهايت كانديدايي نداشتند. روحاني و عارف مستقلاً و به صورت فردي كانديدا شدند، عارف چهره اصلاحطلب بود و طبعاً خيلي از چهرههاي اصلاحطلبي نيز به او علاقهمند بودند. ولي عارف به توصيه اصلاحطلبان وارد عرصه انتخابات نشده بود. موسوي لاري در بخش ديگري از اين گفتوگو در واكنش به مصاحبه اخير عيسي سحر خيز(معاون مطبوعاتي وزير ارشاد دولت اصلاحات) كه مدعي شده بود اصلاحطلبان خيلي علاقهاي به امام ندارند؛ گفت: اصلاحطلبان هويتشان را از امام گرفتهاند. مگر ميشود اصلاحطلبي باشد و به اين هويت افتخار نكند. آنهايي كه اين چنين فكر ميكنند نه اصلاحطلب هستند و نه امام را ميشناسند.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ تشییع نمادین «رهبر شهید» در گچساران+ تصاویر
- ■ تشییع نمادین و بزرگداشت «رهبر شهید» در گچساران
- ■ روایت عشق و دلتنگی؛ گچسارانیها در عزای «رهبر شهید»
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 146 اقتدار+ تصاویر
- ■ 138 شب وفاداری؛ گچساران همچنان پای آرمانها+ تصاویر
- ■ موج 144؛ حماسه ماندگار مردم گچساران
- ■ ۱۳۰ شب همدلی و اقتدار در گچساران
- ■ گچساران؛ ۱۴۳ شب ایستادگی و همدلی+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در خونخواهی «رهبر شهید»
- ■ میدانداری گچسارانیها در شب 137 حماسه
- ■ حماسه حضور گچسارانیها در شب 135 وفاداری
- ■ موج ۱۳۹؛ استمرار حضور مردمی در گچساران
- ■ حماسه ماندگار وفاداری در 134 شب بعثت مردمی
- ■ موج ۱۴۵ قرار گچسارانیها در سنگر خیابان+ تصاویر
- ■ عزاداری گچسارانیها در فراق «رهبر شهید»+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ میزبانی حسینی در موکب «شهدای خیرآباد» گچساران+ تصاویر
- ♦ شبکه آبیاری باباکلان؛ گامی بلند برای نجات کشاورزی+ تصاویر
- ♦ حماسه مردم گچساران در قیام 155+ تصاویر
- ♦ پرونده کارخانه گیاهان دارویی گچساران روی میز دادستان+ تصاویر
- ♦ حماسه اربعین در قاب زائران گچسارانی+ تصاویر
- ♦ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ♦ اربعین؛ میثاق جهانی مقاومت در برابر استکبار
- ♦ مطالبه مهم جوانان «بویراحمدگرمسیر» از مسئولان چه بود؟+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ ایستگاه عشق و خدمت به زائران اربعین+ تصاویر
- ♦ 152 شب ایستادگی؛ حماسه مردم گچساران ادامه دارد
- ♦ هشدار درباره ابهام در جذب نیروهای پالایشگاه گچساران!
- ♦ روایت خدمت به زائران در موکب «طریقالکربلا» گچساران+ تصاویر
- ♦ گچساران؛ گذرگاه مجاهدان دیروز، میعادگاه زائران امروز
- ♦ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ♦ بعثت مردمی؛ روایت 151 شب همدلی و مقاومت در گچساران