کدخبر: ۵۸۶۶۷
۲۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۷
چاپ

آغاز نمایشگاه عفاف و حجاب از امروز

آغاز نمایشگاه عفاف و حجاب از امروز

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، گفت: هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب که از امروز کار خود را آغاز می‌کند فرصت ارزشمند الگوسازی در جامعه است.

به گزارش آفتاب جنوب ، به گزارش مشرق،‌ حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، گفت: هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب که از امروز کار خود را آغاز می‌کند فرصت ارزشمند الگوسازی در جامعه است.

وی با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب گفت: این رویداد فرصت ارزشمندی برای الگوسازی بحث حجاب برای عموم اقشار جامعه است.

قبادی با بیان این مطلب افزود: این نمایشگاه به همت بخش خصوصی و با حمایت و نظارت و همراهی کار گروه ساماندهی مد و لباس برگزار می‌شود و تلاش دارد تا طراحان و تولیدکنندگان حوزه چادر و حجاب اسلامی را هر چه بیشتر با مخاطبان آشنا سازد.

به گفته قبادی «نمایشگاه گوهر زیبایی» به عنوان هفتمین نمایشگاه عفاف و حجاب، با حمایت  بنیاد ملی مد و لباس از امروز در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی(ره) آغاز به کار می‌کند.

دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس، گفت: برگزاری نمایشگاه‌های عفاف و حجاب تنها محدود به ماه مبارک رمضان نیست و کار گروه تلاش دارد تا این نمایشگاه‌ها را به شکل گسترده در سرتاسر سال و در تمام استان‌های کشور برگزار کند.

وی افزود: این نمایشگاه شامل صد غرفه نمایش و فروش در زمینه محصولات عفاف حجاب اسلامی و ایرانی از جمله چادر، روسری، مقنعه، مانتو و محصولات مرتبط با این حوزه است.

نمایشگاه گوهر زیبایی از امروز تا یک دی ماه در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.