کدخبر: ۷۹۹۳۸
۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۴۳
چاپ

یدالله رحمانی در گفتگو با آفتاب گچساران مطرح کرد:

حرف آخر استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گچساران

یدالله رحمانی استاندار

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با «آفتاب گچساران» توضیحاتی در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و اقتصادی گچساران ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، یدالله رحمانی در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی در خصوص آخرین وضعیت طرح‌های عمرانی و اقتصادی در گچساران گفت: حرم مطهر بی‌بی حکیمه سلام‌الله علیها به‌عنوان یکی از جاذبه‌های مذهبی استان که بسیار اثرگذار است، هم برای عزیزانی که به‌قصد زیارت مشرف می‌شوند و حاجاتی دارند و هم به‌عنوان جاذبه گردشگری به شمار می‌رود لذا همه مسئولان بایستی تلاش کنیم زیرساخت‌ها در این منطقه فراهم شوند که مردم به سهولت و بدون دغدغه به زیارت این امامزاده عظیم الشان مشرف شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: بنابراین اقدام خوبی که در این سفر انجام شد، بحث کلنگ زنی احداث زائرسرا حرم بی‌بی حکیمه سلام‌الله علیها بود که این زائرسرا با مساحت ۸۰۰ مترمربع و دارای ۲۸ واحد است که بااعتباری بالغ‌بر ۱۲ میلیارد تومان و حداکثر در فرصتی دوساله به بهره‌برداری خواهد رسید.

رحمانی تصریح کرد: در سال جدید که مقام معظم رهبری به‌عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید نام نهادند، مسئولیتمان دوچندان می‌شود لذا سعی کردیم که زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سطح استان آماده کنیم و در حال حاضر نیز ۶۲ پروژه سرمایه‌گذاری با ۲۵ همت را در دست اقدام داریم اگرچه تمام تلاشمان را برای تحقق شعار سال در استان به کارخواهیم گرفت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در بازدیدی که هم از طرح‌ها و پروژه‌های شهرستان گچساران داشتیم ابتدا نیز بازدیدی از پروژه آب‌رسانی به دشت‌های امامزاده جعفر و خان احمد داشتیم که این پروژه در دو فاز اجرا می‌شود، فاز اول این پروژه در سنوات گذشته راه‌اندازی شده بود و به دلیل آسیب امروز از 12 الکتروموتور فقط یک پمپ کار می‌کند و این آب کفاف این اراضی منطقه (سه هزار و 600 هکتار) را نمی‌دهد و تأکید بر این بود که مشکل تأمین برق را مرتفع کنیم و در تابستان امسال نیز پنج الکتروموتور وارد مدار شود.

وی ادامه داد: فاز دوم طرح آب‌رسانی به دشت امامزاده جعفر و خان احمد نیز پیشرفت بالای ۷۵ درصدی دارد که سه هزار و ۱۵۰ هکتار از اراضی این منطقه را پوشش می‌دهد البته شبکه‌های یک، دو، سه و چهار آن به بهره‌برداری رسیده است و امیدواریم در ادامه روند نیز تسریع شود تا به بهره‌برداری کامل برسد توضیح اینکه این پروژه‌ها در بحث اشتغال‌زایی و همچنین تولیدات زراعی و باغی بسیار مؤثر هستند.

رحمانی یادآور شد: در ادامه نیز بازدیدهای از شهرک‌های گلخانه شهرستان گچساران داشتیم که این گلخانه‌ها به امر تولید در بخش کشاورزی کمک بسیاری می‌کند که در جای خود می‌تواند بحث اشتغال‌زایی را هم داشته باشد، گلخانه روستای ماهور باشت به مساحت ۲۸ هکتاراست که زیرساخت‌ها آماده‌شده و از خط دوم آب‌رسانی پروژه امامزاده جعفر به خان احمد تأمین آب می‌شود از شهرک گلخانه‌ای روستای ناصرآباد به مساحت ۲۴ هکتار هم بازدید کردیم که زیرساخت‌ برق آماده و برای آب هم پیمانکار انتخاب و مجوز حفر چاه نیز صادرشده است؛ بنابراین این پروژه‌ها تأثیر خوبی درزمینهٔ تحقق شعار سال، تولید و اشتغال شهرستان خواهند داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ادامه هم دیداری با اهالی روستای سربیشه گچساران داشتیم که درخواست‌ها و پیگیری‌هایی در خصوص تقاطع غیر هم‌سطح برای این روستا داشتند چراکه روستا در نقطه حادثه‌خیزی قرار دارد و این موضوع در دستور کار راه و شهرسازی است که در آینده نزدیک طی یکی دو ماه آینده مناقصه برگزار و پیمانکار انتخاب شود تا هر چه زودتر هم این نقطه حادثه‌خیز مرتفع شود. همچنین اهالی روستای سربیشه مشکلاتی در خصوص مدرسه راهنمایی روستا داشتند که در دستور کار است، ضمن اینکه بحث پوشش اینترنت و سایر مسائل نیز موردتوجه قرار گرفت.

وی افزود: از سالن ورزش روستای تلخاب شیرین بازدید به عمل آمد که تلاش داریم این سالن در خردادماه یا نهایتاً هفته دولت به بهره‌برداری برسد و مردم از ظرفیت این سالن ورزشی استفاده کنند. نکته دیگر اینکه جاده کمربندی گچساران در برنامه بازدید قرار داشت که لاین اول این پروژه در ایام نوروز به بهره‌برداری رسید و باند دوم هم شروع‌شده که به‌زودی هم تکمیل می‌شود، پل کمربندی که نقطه اتصال به جاده‌های ورودی است هم‌اکنون در دست اجرا است در ادامه هم از ورودی جاده پیشگان بازدید و نقاط حادثه‌خیز شناسایی و اصلاح آن‌ها در دستور کار قرار گرفت در این راستا تلاش داریم مشکلات این پروژه را هر چه زودتر مرتفع کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: پروژه دیگری که مورد بازدید قرار گرفت پردیس فرهنگی هنری گچساران بود که متأسفانه این پروژه چند سال متوقف‌شده بود که مجدداً تأمین اعتبارشده است بنابراین یکی از پشتوانه‌های فرهنگی هنری منحصربه‌فرد در جنوب کشور خواهد شد و هم‌اکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. استخر بانوان گچساران با پیشرفت فیزیکی 95 درصدی به‌زودی هم آماده بهره‌برداری خواهد شد در ادامه هم پارک دریاچه مصنوعی و بازدید از چند پروژه عمرانی شهری را داشتیم که با بهره‌برداری از این طرح‌ها می‌توان شاهد یک فضای زیبای شهری بود.

رحمانی تصریح کرد: بازسازی و احداث مدرسه ۱۲ فروردین گچساران نیز تأمین اعتبارشده و امیدوارم با روندی که پیش می‌رود در شروع سال تحصیلی جدید آماده خدمت‌رسانی به دانش آموزان عزیز باشد. طرح دیگری که در شهرستان گچساران موردبررسی قرار گرفت طرح تأمین آب اراضی دشت لیشتر بود که به میزان ۶۵ میلیون مترمکعب از سد کوثر تأمین می‌شود و حدود چهار هزار و 200 هکتار از اراضی منطقه را در برمی‌گیرد که خودش هم دارای 4 فاز است که یک‌فاز به بهره‌برداری رسیده است و عملیات برخی از فازها نیز در سال جدید آغاز خواهد شد که در ادامه رفع مشکلات این طرح هزاران بهره‌بردار منتفع خواهند شد.

وی ادامه داد: مجموعه تأمین آب دشت آبرزی موردبررسی قرار گرفت که این طرح هم ۷۷۰ هکتار اراضی منطقه را پوشش می‌دهد که در فاز اول نیز حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با تأمین اعتبار 150 میلیارد تومانی و به‌زودی این طرح به نتیجه خواهد رسید. لذا دولت زیرساخت‌ها را فراهم‌ می‌کند و نظام بهره‌برداری نیز با مشارکت مردم امکان‌پذیر خواهد شد نکته اینکه با بهره‌برداری از این پروژه می‌توان در جهت تحقق شعار سال گام‌های بسیار مؤثری را برداشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: کشتارگاه طیور صنعتی گچساران مهم‌ترین پروژه در بحث زنجیره‌های گوشت مرغ در جنوب کشور است که فنّاوری که در این مجموعه به‌کاررفته در کشور کم‌نظیر است و ظرفیت‌های بسته‌بندی مناسبی دارد و می‌تواند یک پایانه صادراتی باشد. این طرح ۹۹ درصد پیشرفت کاری دارد و ۳۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری پروژه است.

رحمانی ادامه داد: از محور دوگنبدان به بی‌بی حکیمه بازدید کردیم و برنامه‌هایی هم برای تسریع در عملیات پروژه داریم اگرچه جاده مهمی است و با بهره‌برداری در زمان صرفه‌جویی می‌شود نقاط حادثه‌خیز هم برطرف خواهند شد.

وی در ادامه هم گفت: اما یکی از خواسته‌های مردم باباکلان تأمین آب اراضی کشاورزی‌شان بود که طرح ایستگاه پمپاژ به 580 هکتار اراضی باباکلان با پیشرفت 60 درصدی است و قرار است که با اجرای شبکه‌های سه و چهار هرچه زودتر نیز مشکلات کشاورزان این منطقه نیز برطرف می‌شود. یکی از مشکلات پروژه تأمین برق بود که هم‌اکنون خط انتقال برق این طرح به مسافت ۱۳ کیلومتر در حال اجراست و به‌طورکلی ۱۵۰ میلیارد تومان برای اجرای کامل شبکه دو، سه و چهار این طرح نیاز است که با تأمین آن پروژه تکمیل می‌شود.

رحمانی در پایان هم خاطرنشان کرد: بنابراین اگر به وعده‌ها عمل کنیم رضایتمندی مردم هم بالا می‌رود جناب رئیس‌جمهور پزشکیان بر شعار وفاق ملی تأکیددارند و همه باید در راستای وفاق ملی تلاش کنیم و دست‌به‌دست هم بدهیم و زمینه جذب سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم تا مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم هرچه زودتر هم مرتفع شوند.

انتهای خبر/