کدخبر: ۸۰۲۱۲
۱۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۰
چاپ

واکنش امام جمعه گچساران به اتفاقات تلخ اخیر؛

انتقاد هاشمی‌منش از بی‌عدالتی در استخدام نیرو / درخواست امام جمعه از وزیر نفت چه بود؟

حجت الاسلام هاشمی منش امام جمعه گچساران

امام جمعه گچساران ضمن تاکید بر لزوم پیگیری حوادث منجر به فوت دو جوان این شهرستان نسبت به برخی بی‌عدالتی‌های موجود در استخدام نیروها انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش، امام جمعه گچساران ظهر امروز در خطبه‌های عبادی‌سیاسی نماز جمعه این هفته، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: تقوا اصل و ریشه هر انسانی است که به دنبال عاقبت‌به‌خیری است؛ تقوا یک سبک زندگی است که در آن خدا‌باوری، تواضع، دشمن‌شناسی، دوری از شیطان و حرکت در مسیر حق و حقیقت موج می‌زند.


وی افزود: کسی که به دنبال سعادت است، باید برای پیمودن این مسیر ارزشمند برنامه‌ریزی داشته باشد. انسان متقی لحظه‌ای از یاد و نام خداوند غافل نمی‌شود و همواره در پی کسب حلال است.


امام جمعه گچساران ادامه داد: کسانی که اهل تقوا باشند، در پیشگاه خداوند جایگاهی رفیع خواهند داشت و عزیز خواهند شد. این روزها ارادتمندان اهل‌بیت(ع) خود را برای زیارت اباعبدالله الحسین(ع) آماده می‌کنند و در کنگره بزرگ و میلیونی اربعین شرکت می‌کنند. اگر انسان با معرفت زیارت کند، آثار و برکات مادی و معنوی زیادی برای او خواهد داشت.


وی با اشاره به سه امتیاز ویژه زیارت امام حسین(ع) گفت: نخست، افزایش رزق و روزی است که انتقام از دشمنان اهل‌بیت، همراهی با امام عصر(عج) و شفاعت اهل‌بیت(ع) در عالم باقی، مصادیق آن است. دوم، طول عمر زائر است و سوم، حفاظت از پیشامدهای ناگوار.


خطیب جمعه گچساران افزود: دعای کسی که در کنار قبر اباعبدالله(ع) دست به دعا بردارد، مستجاب خواهد شد.
وی در ادامه به پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهدای انقلاب اشاره کرد و گفت: این پیام، سندی استراتژیک برای هدایت جامعه در مسیر اقتدار و پیشرفت است و اگر محقق شود، ضامن پایداری جمهوری اسلامی خواهد بود. هر جا که ولایت‌مداری باشد، عزت، کارآمدی، پیشرفت و امنیت نیز هست و کسانی که بخواهند وحدت ملت را خدشه‌دار کنند، محکومند.


امام جمعه گچساران با تاکید بر قدرت و عزت جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز ایران اسلامی در سایه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و وحدت اقشار مختلف مردم، مقتدرانه ایستاده است.


وی در ادامه به موضوع سرمایه‌گذاری در کشور اشاره کرد و افزود: در دهه اخیر سرمایه‌گذاری در ایران با آسیب‌های زیادی مواجه بوده است. اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه می‌تواند زمینه‌ساز رشد اقتصادی باشد، اما لازمه آن بازتعریف نقش دولت و جلب اعتماد سرمایه‌گذاران است.


هاشمی‌منش تصریح کرد: انتظار برای مذاکره و دست روی دست گذاشتن، راه به جایی نمی‌برد. باید به ظرفیت‌های داخلی کشور اتکا کرد تا بتوان مشکلاتی همچون اشتغال، معیشت و اقتصاد را حل نمود.


انتقاد از بی‌عدالتی در استخدام‌ها


امام جمعه گچساران با اشاره به برخی گزارش‌ها درباره به‌کارگیری نیرو در شهرستان گفت: ما خوشحالیم که تعدادی از جوانان مشغول به کار شدند، اما این استخدام‌ها باید در سایه عدالت انجام شود و از هرگونه فامیل‌بازی، قوم‌گرایی و جناح‌بندی به دور باشد.


وی تصریح کرد: امروز زمان آن نیست که سرمایه انسانی عظیم‌مان را قربانی نگاه‌های قبیله‌ای کنیم. اگر فردی مراجعه می‌کند که شش فرزند لیسانسه دارد اما هیچ‌کدام جذب نشده‌اند، باید به دنبال احقاق حق باشیم. مسئولان وظیفه دارند کسانی را که تاکنون از این فضا بی‌نصیب بوده‌اند، دریابند و عدالت را اجرا کنند.


روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی؛ انتقاد از مدعیان غربی


هاشمی‌منش در ادامه با اشاره به ۱۴ مرداد، روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، خاطرنشان کرد: در جهانی که حقوق بشر به ابزاری سیاسی تبدیل شده، اسلام ناب محمدی(ص) با دیدگاه متعالی خود، پرچمدار واقعی کرامت انسانی است. حکام مرتجع عربی و دولت‌های مدعی حقوق بشر در قبال فجایع غزه سکوت کرده‌اند و لذا سخنرانی کافی است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۷ هزار کودک در غزه به شهادت رسیده‌اند، گفت: سازمان‌های مدعی حقوق بشر بهتر است سکوت کنند، زیرا خود ناقضان اصلی حقوق بشرند. بدانید که آه مظلومان غزه دامن شما را خواهد گرفت و تاریخ، شما را محکوم خواهد کرد.


حمایت قاطع از محور مقاومت


امام جمعه گچساران تاکید کرد: اگر فکر می‌کنید جمهوری اسلامی و محور مقاومت از حمایت مظلومان دست برمی‌دارند، سخت در اشتباهید. این مسیر تا محو کامل غده سرطانی اسرائیل ادامه خواهد داشت.


وی همچنین از مواکب حسینی و ستاد اربعین شهرستان به دلیل خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) تقدیر کرد و گفت: امیدوارم میزبان شایسته‌ای برای زائران حسینی باشیم.


واکنش به دو حادثه تلخ اخیر


خطیب جمعه گچساران در بخش پایانی خطبه‌ها با ابراز تاسف از دو حادثه تلخ اخیر در گچساران گفت: یکی از نیروهای خدوم شرکت نفت و گاز و یکی دیگر در پتروشیمی جان باختند. هنوز پرسش‌هایی درباره تأخیر امداد و ناهماهنگی دستگاه‌های درمانی و امدادی بی‌پاسخ مانده که باید روشن شود.

وی با تسلیت به خانواده‌های داغدار، خواستار بررسی دقیق دلایل این حوادث شد و تاکید کرد: اگر کوتاهی، بی‌توجهی یا عدم هماهنگی وجود داشته، باید جبران شود. این حوادث زنگ هشداری برای بازنگری در ساختار ایمنی و مدیریت بحران در مناطق عملیاتی است.


امام جمعه گچساران از وزیر محترم نفت و مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب درخواست کرد این مسائل را با جدیت پیگیری کنند. وی همچنین با اشاره به وضعیت نیروهای ارکان ثالث شرکت نفت، خواستار اجرای عدالت در رسیدگی به مطالبات آنان شد و افزود: خدمت در این مناطق، آن هم در گرمای طاقت‌فرسا، نیازمند امکانات و توجه جدی است.


هاشمی‌منش از اظهاراتی در مورد عدم پرواز بالگرد در دمای بالای ۴۰ درجه نیز انتقاد کرد و گفت: مگر گچساران چند ماه از سال زیر ۴۰ درجه دما دارد؟ این نگاه باید اصلاح شود و شکایت این مسائل را به مراجع قضایی نیز منتقل کرده‌ایم.


انتهای خبر/

آخرین اخبار