شور حسینی نوجوانان گچسارانی در همایش "احلی من العسل"+تصاویر
همزمان با ششمین روز محرم، روزی که منتسب به حضرت قاسم ابن الحسن (ع)، نوجوان شهید کربلاست، همایش دانش آموزی "احلیمنالعسل" در گچساران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،همزمان با سراسر کشور همایش "احلی من العسل" با حضور امام جمعه گچساران ،مدیر آموزش و پرورش،مدیر اوقاف و امورخیریه ،مسئول بسیج دانش آموزی و دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی آزادگان در نماز خانه اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام سید امین الله حجازی، امام جمعه گچساران با اشاره به برگزاری این مراسم با حضور نوجوانان گفت:در قرآن عسل به عنوان شفا دهنده مردم معرفی شده چرا که عسل زخم و عفونت ها را التیام می بخشد.
وی افزود: کلمه احلی یعنی شیرین تر و احلی من العسل یعنی شیرین تر ازعسل و این عبارت را دو نوجوان در سال ۶۱ هجری در حادثه کربلا عنوان کردند و شهادت در راه خدا را شیرین تر از عسل توصیف کردند چون سبب می شود انسانیت زنده بماند.
حجازی ادامه داد:دشمنان امام حسین (ع) که دشمنان بشریت بودند می خواستند محتوای انسانیت و معنویت بمیرد تا تفکر احلی من العسل در جامعه نهادینه نشود.
نوجوانان شرکت کننده در این مراسم با تاسی به مقام شامخ نوجوان دشت کربلا حضرت قاسم (ع) ضمن بزرگداشت رشادتهای حضرتش با سینه زنی درعزایش به سوگ نشستند ودرادامه بر ترویج فرهنگ عاشورایی و ترویج فرهنگ ولایت پذیری تأکید کردند.
انتخاب عبارت "احلی من العسل" برای این همایش پاسخ حضرت قاسم بن الحسن (ع) در شب عاشورا به عموی بزرگوارش، حضرت سیدالشهدا (ع) است که پرسیدند: مرگ در نزد تو چگونه است و این نوجوان در جواب گفت؛ مرگ در نزد من، شیرینتر از عسل است.
ادامه تصاویر را مشاهده نمایید.
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ پیادهروی «جاماندگان اربعین» در گچساران+ تصاویر
- ■ اجتماع بزرگ «امامرضاییها» در گچساران+ تصاویر
- ■ حضور پرشور گچسارانیها در شب 157 اقتدار+ تصاویر
- ■ موج ۱۶۰ «شبهای اقتدار» در گچساران+ تصاویر
- ■ خروش گچسارانیها در موج ۱۶۳+ تصاویر
- ■ نبض شب ۱۷۰ با ضربآهنگ «اللهاکبر» در گچساران+ تصاویر
- ■ موج 156 اقتدار؛ گچساران پای آرمانها ایستاد+ تصاویر
- ■ ۱۶۷ شب «ایستادگی» در گچساران+ تصاویر
- ■ میدانداری گچسارانیها در موج 162 حماسه
- ■ قرار شبانه مردم گچساران در موج 152+ تصاویر
- ■ حماسه گچسارانیها در شب ۱۵۸ حضور+ تصاویر
- ■ موج 164خونخواهی مردم گچساران+ تصاویر
- ■ روایت ۱۵۴ شب ایستادگی و همدلی در گچساران+ تصاویر
- ■ پایمردی مردم گچساران به شب 168 رسید+ تصاویر
- ■ تغییر در مدیریت کمیته امداد گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ دیدار مسئولان با خانواده معظم «شهدای اصناف»+ تصاویر
- ♦ روایت بخشدار مرکزی گچساران از پروژههای روستایی+ تصاویر
- ♦ ادامه حماسه گچسارانیها در شب ۱۷۹+ تصاویر
- ♦ روز متفاوت «خبرنگاران» در بام نفت ایران
- ♦ هفته دولت؛ فرصت بازخوانی مفهوم خدمت
- ♦ اختتامیه مسابقات فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران+ تصاویر
- ♦ میدانداری مردم گچساران در شب 178 اقتدار+ تصاویر
- ♦ تلاش برای نهادینهسازی فرهنگ نماز در گچساران
- ♦ شفافسازی کمسابقه «فرماندار گچساران» برای جذب نیرو!
- ♦ موج ۱۷۷ در تاریخ گچساران ثبت شد+ تصاویر
- ♦ همایش «ارکان مساجد» در گچساران+ تصاویر
- ♦ تجدید میثاق دولتیها با آرمانهای شهدا در گچساران+ تصاویر
- ♦ دشمن امروز در موضع ضعف و استیصال قرار دارد
- ♦ گچساران؛ روایت 176 شب مقاومت+ تصاویر
- ♦ نسخه شرکت نفت و گاز گچساران برای آیندهسازان+ تصاویر

