کدخبر: ۸۰۱۵۳
۲۲ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۴
چاپ

در نشست مدیریت پسماند مطرح شد؛

اعتراف فرماندار گچساران به ضعف اجرایی مدیران!

ایوب مقیمی فرماندار گچساران

فرماندار گچساران با تأکید بر لزوم هم‌افزایی مدیران، از اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای رفع معضل پسماند در شهرستان خبر داد و افزود: من از آن دست مدیرانی نبوده‌ام که کار مهمی را این دست و آن دست کنم یا زمان را هدر بدهم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، ایوب مقیمی، فرماندار گچساران در نشست مدیریت پسماند و سگ‌های بلاصاحب شهرستان گفت: برای تأمین سلامت شهروندان از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم. اگر همه شهروندان گچساران یک درصد دغدغه محیط‌زیست را داشته باشیم، بدون شک شهرستان نمونه‌ای خواهیم بود. از تلاش‌های آقای داوود حبیبی، کارمند محیط‌زیست گچساران در این خصوص نیز قدردانی می‌کنم.

وی افزود: امروز درباره پسماند زباله تصمیم جدی گرفته‌شده و مبلغ قابل‌قبولی برای جمع‌آوری زباله در نظر گرفته‌شده است تا پرونده زباله‌ها در سطح شهرستان بسته شود. ۱۰۰ میلیارد تومان فقط در اختیار شهرداری گذاشته‌ایم تا معضل زباله‌ها مرتفع شود. مسئله لازم این است که مسئولان و متولیان امر در این خصوص پای‌کار بیایند و تلاش کنند تا مشکلات هرچه زودتر مرتفع شوند.

فرماندار گچساران ادامه داد: باید قبول کنیم که در بسیاری مسائل اجرایی همچنان ضعیف هستیم. هنوز تکلیف پول ۵۳۰ میلیارد تومان آلایندگی مشخص نشده، درحالی‌که پول کلان دیگری نیز وارد شهرستان خواهد شد؛ بنابراین مدیران باید کار کنند.

وی اظهار کرد: بعید می‌بینم مصوبه‌ای از شورای شهر در فرمانداری زیر یک ساعت معطل‌مانده باشد. نه تقابلی، نه ممانعتی وجود دارد و هرچه بوده همکاری و تعامل در چارچوب قانون بوده است. من از آن دست مدیرانی نبوده‌ام که کار مهمی را این دست و آن دست کنم یا زمان را هدر بدهم.

مقیمی با ابراز امیدواری نسبت به اتفاقات مثبت در شهرستان، افزود: با تصمیمات جلسه امروز، بحث دفع زباله‌های عفونی مراکز درمانی بسته خواهد شد و مسئله دفع و امحا زباله‌های کل شهر نیز باید سرعت عمل به کار خود بدهند تا اعتبار این بخش بی‌ارزش نشود.

وی موضوع سگ‌های بلاصاحب را چالشی دیگر عنوان کرد و گفت: ساختمان مربوط به عقیم‌سازی سگ‌های ولگرد باید هرچه زودتر احداث و راه‌اندازی شود. خیالم راحت است که در امور اجرایی دستگاهی، سعی کرده‌ام سنگ‌اندازی نکنم و همکاری کامل داشته باشم؛ پس انتظار متقابل باید وجود داشته باشد.

فرماندار گچساران تصریح کرد: این‌همه اعتباری که به سمت شهرستان سرازیر می‌شود، باید قدردان باشیم. برای اخذ این اعتبارات تلاش‌های بسیاری انجام‌شده و باید بهره‌برداری مطلوب از آن‌ها صورت گیرد. اگر برنامه‌ریزی منسجم داشته باشیم، این قول را می‌دهم که اگر ماهی یک‌بار زباله‌های کانال‌های سطح شهر پاک‌سازی شوند، بسیاری از مشکلات نیز مرتفع خواهند شد.

وی در پایان گفت: اول شهریورماه امسال حتماً فعالیت کلینیک عقیم‌سازی سگ‌های ولگرد آغاز شود. واقعیت امر این است که سگ‌های ولگرد معضل بزرگی هستند و ترس و رعب بسیاری از شهروندان را رقم‌زده‌اند. در برخی مواقع گله‌ای از سگ‌های بلاصاحب را در سطح شهر مشاهده می‌کنیم که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود. متأسفانه الاغ‌ها و اسب‌ها هم دارند به جمع سگ‌های بلاصاحب در این شهر افزوده می‌شوند.

انتهای خبر/

آخرین اخبار