کدخبر: ۸۰۳۸۹
۱۸ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۲
چاپ

آنچه در خطبه های نماز جمعه گچساران گذشت؛

آقایان مسئول به داد مردم برسید / شادی واقعی مردم در رفع بیکاری و اجرای عدالت در استخدام‌هاست!

امام جمعه گچساران

امام‌جمعه گچساران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خطاب به مسئولان گفت: به داد مردم برسید، جلوی تورم و کاهش ارزش پول ملی را بگیرید؛ شادی واقعی مردم در حل مشکلات و رفع دغدغه‌های آنان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عنایت هاشمی منش امام‌جمعه گچساران در ابتدای خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته با دعوت همگان به تقوای الهی اظهار داشت: تقوا مایه نجات بشریت است و فرد متقی همواره در مسیر تشخیص حق از باطل قرار می‌گیرد، روزی حلال طلب می‌کند و رضایت خداوند را در زندگی خود مقدم می‌دارد.

وی با اشاره به اهمیت خانواده و نقش آن در آینده جامعه گفت: خداوند متعال انسان‌ها را امر کرده است که برای فرزندان و خانواده خود برنامه‌ریزی داشته باشند. اگر امروز برای فرزندانمان برنامه‌ریزی نکنیم، دیگران برای آنان برنامه‌ریزی خواهند کرد. خانواده باید محیطی آکنده از همدلی و مهرورزی باشد و حساسیت نسبت به تربیت دینی فرزندان در اولویت قرار گیرد.

هاشمی‌منش با هشدار نسبت به جنگ شناختی دشمن علیه نسل جوان افزود: مراقبت و تربیت باید از درون خانواده آغاز شود. اگر می‌خواهیم فرزندانمان مایه چشم‌روشنی ما باشند، باید سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی را در عمل پیاده کنیم.

امام‌جمعه گچساران در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک ۲۲ مهرماه، روز جهانی استاندارد، خاطرنشان کرد: دین اسلام برای همه ابعاد زندگی بشر برنامه دارد. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «خداوند رحمت کند کسی را که کارش را درست و محکم انجام دهد». امروز رعایت استاندارد در زندگی اجتماعی و اقتصادی یک ضرورت است و تولیدکنندگان باید با تعهد کامل به رعایت اصول و الزامات اهتمام داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به ۲۴ مهرماه، آغاز هفته انجمن اولیا و مربیان، پیوند خانواده و مدرسه را از ضروریات جامعه دانست و گفت: نسل سالم یکی از دستاوردهای ارزشمند جامعه آرمانی است که با تعلیم و تربیت صحیح محقق می‌شود. ارتباط سازنده بین اولیا و مربیان می‌تواند نقاط قوت دانش‌آموزان را تقویت کرده و از آسیب‌های اجتماعی بکاهد.

هاشمی‌منش یکی از نگرانی‌های امروز جامعه را درگیر شدن دانش‌آموزان و نسل جوان با فضای مجازی دانست و اظهار داشت: وزارت ارتباطات باید بستر اینترنت سالم و اسلامی را فراهم کند. والدین نیز موظف به نظارت جدی هستند و مبلغین دینی باید در مدارس برای احیای ارزش‌های اسلامی نقش‌آفرینی کنند. وی با اشاره به حوادث سال ۱۴۰۱ گفت: بخش قابل‌توجهی از جوانان در دام توطئه‌های دشمن گرفتار شدند و این زنگ خطری برای جامعه است.

امام‌جمعه گچساران تأکید کرد: یکی از توصیه‌های اهل‌بیت (ع) این بود که فرزندان را اهل مسجد کنید. مساجد سنگرهای انقلاب اسلامی هستند و باید با حضور جوانان رونق یابند. یکی از مسیرهای عزت ایران اسلامی توجه به همین نسل جوان است.

وی در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص ایران قوی، افزود: رهبر انقلاب چهار راهبرد اساسی برای قوی شدن کشور ارائه دادند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها حوزه اقتصاد است. متأسفانه برخی به دنبال تضعیف تولید هستند و حتی سخن از انحلال سازمان امور عشایر به میان آورده‌اند. این نگاه غلط است و باید اصلاح شود. دولت باید به صدای مردم برای کنترل تورم، رفع مشکلات اقتصادی و جلوگیری از سقوط ارزش پول ملی توجه کند.

امام‌جمعه گچساران خطاب به مسئولان گفت: شادی واقعی مردم در رفع بیکاری جوانان، حل دغدغه‌های معیشتی و اجرای عدالت در استخدام‌هاست. مسئولان باید بدانند رضایت مردم در همین امور است.

وی با اشاره به‌ضرورت اقتدار در عرصه‌های سیاسی، دیپلماسی و نظامی تأکید کرد: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد ایران قوی توانست دشمن را وادار به آتش‌بس کند. این اتحاد مقدس باید پاسداری شود و در کنار آن، توجه به مشکلات معیشتی مردم فراموش نشود.

هاشمی‌منش در پایان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: اگرچه فلسطین هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده است، اما مقاومت مردم غزه دشمن را ناکام گذاشت. امروز محور مقاومت سرافراز است و نظام سلطه از دستیابی به اهداف خود در منطقه بازمانده است. به حول و قوه الهی روزی خواهد رسید که پرچم پیروزی بر فراز مسجدالاقصی برافراشته شود و جشن بزرگ آزادی قدس برگزار گردد.

انتهای خبر/

 

آخرین اخبار