کدخبر: ۸۰۵۷۲
۳۰ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۸
چاپ

حذف تلخ در گچساران؛

نفت و گاز قربانی یک غافلگیری شد+ تصاویر

تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در دیداری پرهیجان و نفس‌گیر از مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور، با وجود برتری میدانی و حمایت پرشور هواداران، در دقایق پایانی مغلوب پیکان تهران شد و از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، دیدار تیم‌های فوتبال نفت و گاز گچساران و پیکان تهران در چارچوب رقابت‌های مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور، از ساعت ۱۶:۳۰ امروز در ورزشگاه شهدای نفت گچساران آغاز شد.

سکوهای ورزشگاه پیش از شروع مسابقه با حضور پرشور هواداران گچسارانی مملو از تماشاگر بود. حضور فرماندار گچساران، امام جمعه، دادستان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولان شهرستان در جایگاه ویژه، نشان از حمایت همه‌جانبه از نماینده فوتبال گچساران داشت. همچنین حضور برخی بانوان با لباس‌های محلی، در کنار شور و شوق تماشاگران و نوای ساز و نقاره موسیقی بومی، فضای خاص و کم‌نظیری را در ورزشگاه رقم زد.

بازی با حساسیت بالا و رویکردی فیزیکی از سوی هر دو تیم آغاز شد. نفت و گاز گچساران و پیکان تهران در نیمه نخست چند موقعیت جدی روی دروازه‌ها ایجاد کردند، اما بی‌دقتی مهاجمان مانع از باز شدن دروازه‌ها شد تا نیمه اول بدون گل به پایان برسد.

در نیمه دوم، احتیاط جای خود را به بازی هجومی داد و دو تیم فرصت‌هایی برای گلزنی به دست آوردند که ثمری نداشت. در دقیقه ۷۵، سجاد جعفری بازیکن شماره ۱۰ پیکان به دلیل تکل خطرناک و دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد تا نفت و گاز با یک بازیکن بیشتر، نبض بازی را در اختیار بگیرد و فشار حملات خود را افزایش دهد.

در حالی که بازی با برتری میدانی و مالکیت توپ به سود نفت و گاز گچساران دنبال می‌شد، اشتباه خط دفاعی این تیم همه‌چیز را تغییر داد. روی یک غافلگیری و برخلاف جریان بازی، مهدی نجفی در دقیقه ۸۹ دروازه نفت و گاز را باز کرد تا پیکان تهران به گل برتری دست یابد.

در نهایت این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود پیکان تهران به پایان رسید و نفت و گاز گچساران با وجود نمایشی قابل قبول، وداعی تلخ با جام حذفی داشت.

تصاویر تکمیلی:

پربیننده ترین ها