کدخبر: ۸۰۶۶۸
۰۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۳
چاپ

خانه‌هایی که بوی غیرت و آرامش می‌دهند؛

تجدید میثاق مسئولان با خانواده‌های شهدای امنیت گچساران+ تصاویر

جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با حضور در منازل شهدای والامقام امنیت گچساران، ضمن تکریم مقام شامخ این شهیدان، بر تداوم راه ایثار و مقاومت و صیانت از امنیت و آرامش مردم تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، در راستای پاسداشت مقام شامخ شهدای مدافع امنیت، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با حضور در منازل شهیدان بسیجی سامان دارابی، بسیجی سید حامد کرمی و بسیجی سید حسین حسنی‌نژاد با خانواده‌های معزز این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدارها احمد بهرامی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، محمد ملک‌پور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گچساران و جمعی دیگر از مسئولان حضور داشتند.

حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت اظهار کرد:شهدای امنیت، با نثار جان پاک خود، امنیت، آرامش و عزت امروز جامعه را تضمین کردند و بی‌تردید خون مطهر آنان، سرمایه‌ای ماندگار برای صیانت از انقلاب اسلامی است.

وی افزود: خانواده‌های معظم شهدا، الگوهای صبر، استقامت و بصیرت‌اند و تکریم آنان در حقیقت تکریم فرهنگ ایثار و شهادت است. دشمنان بدانند که ملت ایران با تکیه بر ایمان، ولایتمداری و فرهنگ شهادت، در برابر هرگونه تهدید ایستادگی خواهد کرد.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید استان تأکید کرد: امنیت امروز کشور مرهون فداکاری شهداست و وظیفه همه مسئولان، پاسداشت خون شهدا و خدمت صادقانه به مردم و خانواده‌های ایثارگران است.

در ادامه، احمد بهرامی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه‌وبویراحمد با تسلیت و تبریک شهادت این عزیزان گفت: شهدای مدافع امنیت، با بصیرت و شجاعت مثال‌زدنی، در حساس‌ترین شرایط برای دفاع از جان و مال مردم به میدان آمدند و جان خود را فدای امنیت و آرامش جامعه کردند.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران، خدمت به خانواده‌های معظم شهدا را یک افتخار بزرگ می‌داند و با تمام توان در مسیر حمایت، تکریم و پیگیری مطالبات این عزیزان گام برمی‌دارد.

بهرامی خاطرنشان کرد: حفظ و تقویت امنیت پایدار، نیازمند همدلی، هوشیاری و ادامه راه شهداست و ما موظفیم با عمل به وصایای شهدا، اجازه ندهیم خون پاک آنان فراموش شود.

در این دیدارها، خانواده‌های معظم شهدا نیز با قدردانی از حضور مسئولان، بر ضرورت حفظ وحدت، بصیرت و ادامه راه فرزندان شهیدشان در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

گفتنی است شهدای بسیجی سید حامد کرمی، سید حسین حسنی‌نژاد و سامان دارابی شامگاه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در مسیر تأمین امنیت مردم، کسبه و بازاریان، به مقام والای شهادت نائل آمدند؛ شهدایی که نام و راهشان تا همیشه در تاریخ پرافتخار گچساران و ایران اسلامی ماندگار خواهد ماند.

 تصاویر را مشاهده کنید.