کدخبر: ۸۰۷۰۱
۱۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۱
چاپ

آنچه در خطبه های نماز جمعه گچساران گذشت؛

خطاب به مسئولان؛ امروز وقت کار جهادی است

حجت الاسلام رشیدی کیا گچساران

رشیدی‌کیا خطاب به مسئولان گفت: کمبودهای امروز را با فرافکنی به گذشته توجیه نکنید. امروز، روز عمل است. مسئولیت، به معنای پاسخ‌گویی و کار شبانه‌روزی است، به‌ویژه در حوزه پروژه‌های عمرانی و خدماتی.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ،حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد سعید رشیدی‌کیا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: یکی از مصادیق مهم تقوا، رعایت حقوق کارگران و مستخدمان است و کارفرمایان موظف‌اند پیش از به‌کارگیری افراد، حق و مزد آنان را به‌طور شفاف مشخص کنند.
وی با اشاره به روایتی از سیره اهل‌بیت(ع) افزود: در نقل تاریخی آمده است که امام معصوم(ع) زمانی که مشاهده کرد کارگری بدون تعیین مزد مشغول به کار شده، به‌شدت ناراحت شدند و فرمودند حتی اگر بعداً حق او پرداخت شود، این ذهنیت باقی می‌ماند که حقی از او ضایع شده است؛ و این، خلاف عدالت علوی است.

محبت به اهل‌بیت(ع) و جایگاه حضرت مهدی(عج)

امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به جایگاه مودت اهل‌بیت(ع) در قرآن کریم گفت: خداوند متعال هنگام بعثت پیامبر اسلام(ص)، اجر رسالت را محبت به قربای پیامبر قرار داد و در روایات معتبر، نام دوازده امام در شب معراج معرفی شده است که آخرین آن‌ها حضرت مهدی(عج) است.


وی تأکید کرد: بر اساس روایت، خداوند دو سفارش ویژه درباره حضرت حجت(عج) دارد؛ نخست اینکه مؤمنان عاشق حضرت باشند و دوم اینکه عاشقِ عاشقان مهدی(عج) باشند. این مسیر، به نفع همه مهدی‌باوران و منتظران واقعی است.


گرامیداشت میلاد حضرت حجت(عج) و قدردانی از برگزارکنندگان محافل مهدوی

رشیدی‌کیا با اشاره به برگزاری گسترده محافل انس با اهل‌بیت(ع) در گچساران به مناسبت میلاد مسعود حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: از همه عزیزانی که چه به‌صورت رسمی و چه غیررسمی در برگزاری این برنامه‌ها نقش داشتند، به‌ویژه بنیاد مهدویت شهرستان گچساران، صمیمانه قدردانی می‌کنم.


وی ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله همه ما در روز ظهور حضرت، در رکاب آن امام همام باشیم.


تجلیل از سربازان وطن و تأکید بر پیروزی، نه صرفاً شهادت


امام‌جمعه موقت گچساران در بخش دیگری از خطبه‌ها، خطاب به نیروهای مسلح، بسیجیان، سپاه، ارتش و نیروهای انتظامی گفت: مطالبه اصلی امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، پیروزی هوشمندانه در میدان نبرد است. شهادت اوج عزت است، اما امروز بیش از هر زمان، اسلام و انقلاب به سربازان زنده، آگاه و پیروز نیاز دارد.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره دفاع از حرم افزود: رهبر انقلاب تأکید داشتند که هدف، پیروزی است؛ چراکه حضرت حجت(عج) به سربازانی نیاز دارد که بتوانند پرچم حق را برافراشته نگه دارند.


۲۲ بهمن؛ نقطه عطف تغییر معادلات جهان


رشیدی‌کیا با تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: ۲۲ بهمن، نقطه‌ای بود که معادلات دنیای کفر را تغییر داد و نگاه جهان به اسلام دگرگون شد. این پیروزی بزرگ، تکالیف سنگینی بر دوش ملت ایران و همه عاشقان امام زمان(عج) گذاشته است.


وی افزود: بزرگ‌ترین وظیفه امروز ما، حفظ هوشمندی و بصیرت حداکثری در برابر فتنه‌های پیچیده نظام سلطه است.


هشدار نسبت به اعتماد به دشمن و تأکید بر عزت ملی


امام‌جمعه موقت گچساران با اشاره به تجربه‌های تاریخی در عرصه دیپلماسی گفت: دشمنان، به‌ویژه آمریکا، قابل اعتماد نیستند. ما هم‌زمان سربازان میدان گفت‌وگو و میدان نبرد هستیم؛ با دست آماده مذاکره و دست دیگر بر ماشه، مطیع فرامین رهبر معظم انقلاب.


وی تأکید کرد: این سرزمین، خانه شیعیان امام حسین(ع) و سرزمین امام زمان(عج) است و اگر قرار بود تسلیم شویم، هرگز به این نقطه از اقتدار نمی‌رسیدیم.


خطاب به مسئولان؛ امروز وقت کار جهادی است


رشیدی‌کیا در پایان خطبه‌ها خطاب به مسئولان کشور گفت: کمبودهای امروز را با فرافکنی به گذشته توجیه نکنید. امروز، روز عمل است. مسئولیت، به معنای پاسخ‌گویی و کار شبانه‌روزی است، به‌ویژه در حوزه پروژه‌های عمرانی و خدماتی.


وی افزود: تأخیر در اجرای پروژه‌ها، هزینه‌های سنگینی به مردم تحمیل می‌کند و شیرینی خدمت را از کام ملت می‌گیرد. کار جهادی، نیاز امروز کشور است.


دعا برای عزت اسلام و توفیق ملت ایران


امام‌جمعه موقت گچساران در خاتمه با دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم اسلام، انقلاب، رهبری، جوانان و ملت امام‌زمانی ایران را در پناه خود محفوظ، مؤید و منصور بدارد.
انتهای خبر/