کدخبر: ۸۰۷۰۶
۱۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۷
چاپ

امام‌جمعه گچساران مطرح کرد:

نام شهیدعباسی؛ هم سپر است، هم پرچم ایستادگی

امام جمعه گچساران

امام‌جمعه گچساران، در آیین باشکوه تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن «پیمان عباسی» با تقدیر از حضور گسترده مردم و مسئولان، تأکید کرد: این حضور پرشور؛ قدردانی ملت از مدافعان امنیت و تداوم راه شهدا به جهانیان را مخابره کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «آفتاب گچساران» ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش، امام‌جمعه گچساران، در آیین تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن، سرباز وظیفه «پیمان عباسی»، با قدردانی از حضور تک‌تک مسئولان استانی و شهرستانی به‌ویژه استاندار محترم، معاونان، فرماندهان نظامی و انتظامی به‌خصوص فرماندهی انتظامی و مدیران کل، اظهار کرد: حضور همزمان مردم و مسئولان در این مراسم باشکوه، پیام صریح حمایت از انقلاب اسلامی، نهضت امام خمینی(ره) و راه پرافتخار شهداست.
وی با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر یادآور طلوع عزت، استقلال و آزادی ملت سرافراز ایران اسلامی است؛ دهه‌ای که به ما آموخت امنیت، عزت و حاکمیت ملی بدون ایستادگی، فداکاری، ایثار و شهادت به دست نمی‌آید.
امام‌جمعه گچساران با اشاره به تشییع پیکر پاک شهید پیمان عباسی در این ایام افزود: این مراسم در چنین شرایطی، حامل پیامی روشن است؛ اینکه انقلاب اسلامی به فضل الهی زنده، پویا و بالنده است و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت، چراکه جوانانی مؤمن، غیور و انقلابی همچون شهیدان دارابی، کرمی، حسن‌نژاد و امروز شهید پیمان عباسی، جان خود را برای دفاع از وطن، مردم و ارزش‌های انقلاب اسلامی فدا می‌کنند.
وی تأکید کرد: شهید پیمان عباسی تنها یک سرباز نبود، بلکه سپر امنیت مردم ایران اسلامی بود؛ او از آرامش، ثبات کشور، پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران، راه شهدا و ولایت دفاع کرد. عظمت این شهید در انتخاب آگاهانه راهی بود که پایانش شهادت و آغاز جاودانگی است؛ «عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون».
هاشمی‌منش با اشاره به توطئه‌های دشمنان انقلاب گفت: دشمنان ملت ایران پس از ناکامی در عرصه‌های نظامی و سیاسی، به‌ویژه در اغتشاشات اخیر، امنیت روانی و اجتماعی مردم را هدف قرار دادند؛ اما حضور مطهر پیکر این شهید و اجتماع باشکوه مردم و مسئولان، پاسخی قاطع به همه توطئه‌گران و اخلال‌گران نظم و امنیت کشور است.
وی افزود: پیام امروز ملت ایران و مردم شهیدپرور گچساران این است که از قیام ۱۹ آبان ۱۳۵۷ تا امروز، قدردان مدافعان امنیت بوده و پشت جوانان فداکار خود ایستاده‌اند.
امام‌جمعه گچساران با تأکید بر نقش رهبری و حضور مردم در پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: دهه فجر یادآور آن است که این انقلاب در سایه هدایت‌های امامین انقلاب و حضور آگاهانه مردم به ثمر نشست و با همین روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری مسیر خود را ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به مطالبه مردم برای برخورد با عوامل شهادت این مدافع امنیت تصریح کرد: انتظار داریم نیروهای انتظامی، امنیتی و دستگاه قضایی با تلاش شبانه‌روزی، عاملان این جنایت را در اسرع وقت به اشد مجازات برسانند.
هاشمی‌منش در پایان خطاب به مسئولان گفت: این شهدا رفتند تا ما در امنیت و آرامش زندگی کنیم. شهرستان گچساران در یک ماه گذشته چهارمین شهید خود را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و این نشان می‌دهد که این راه هزینه دارد؛ بنابراین مسئولان در هر جایگاهی باید توجه ویژه‌ای به مطالبات و مسائل مردم داشته باشند. جمهوری اسلامی اهل مذاکره است، اما هرگز خوش‌بین به دشمن نبوده و نخواهد بود و اگر کوچک‌ترین تهدیدی علیه این ملت صورت گیرد، فرزندان این سرزمین همچون شهید پیمان عباسی تا پای جان از انقلاب و ایران اسلامی دفاع خواهند کرد.

انتهای خبر/