کدخبر: ۷۵۸۶۵
۰۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۸
چاپ

اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در بام نفت ایران/گچساران در سوگ ام ابیها (س)گریست+تصاویر

همزمان با سالروز شهادت‌ حضرت زهرا(س)، عاشقان و اراتمندان به خاندان رسالت با برپایی مراسم عزاداری در گچساران ، بار دیگر رخت عزا به تن کردند و با چشمانی اشک‌بار مصائب دختر آخرین فرستاده خدا را مرور کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب ، پیش از ظهر امروز همزمان با سراسر کشور مردم مومن و دیندار گچساران در سالروز شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دخت نبی مکرم اسلام،به سوگواری و عزاداری پرداختند.

 

در این مراسم هیات های مذهبی و شیفتگان اهل بیت علیهم السلام بامداحی مداحان اهل بیت (ع) ،نوحه های غربت امام علی علیه السلام را زمزمه کردند و سینه زنان از ابتدای خیابان شهید بلادیان تا مسجد صاحب الزمان(عج) این شهرستان را عزاداری و سوگواری کردند.

 

امروز خیابان شهید بلادیان میزبان خیل عظیم عزاداران فاطمی بود و برخی مسئولین شهری به همراه اقشار مختلف مردم گچساران  به عزاداری پرداختند و اشک ماتم ریختند.

 

در این مراسم معنوی کودکان و نوجوانان هم در سالروز شهادت ام ابیها،بر سرو سینه می زدند و ارادت خالصانه خود را با شور و حرارت خاصی به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نشان می دادند.

 

در پایان این آیین معنوی در مسجد صاحب الزمان(عج) ، نیز حجت الاسلام "فرشاد یزدی" از سخنرانان شهیرکشوری پیرامون شخصیت حضرت فاطمه سلام الله علیها به ایراد سخن پرداخت.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.