کدخبر: ۷۶۳۶۴
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۶
چاپ

فرمانده انتظامی گچساران خبرداد؛

کشف بیش از ۹۸۰میلیون ریال کالاهای قاچاق در گچساران

فرمانده انتظامی گچساران از کشف محموله قاچاق به ارزش۹۸۰ میلیون ریال از 3 دستگاه خودرو وانت در گچساران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،سرهنگ سید محمد موسوی،فرمانده انتظامی گچساران در تشریح این خبر گفت:مأموران پلیس آگاهی وپاسگاه آبشیرین این فرماندهی در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در محور ورودی وخروجی گچساران ایست و بازرسی دایر کردند.

وی افزود:مأموران حین انجام ایست و بازرسی به 3دستگاه خودروی  وانت مشکوک شدند و آنان را متوقف کردند.
 
موسوی تصریح کرد: مأموران  در بازرسی از این خودروها که عمدتا لوازم خانگی واداری بودند ۱دستگاه یخچال فریزر ۲قلو، ۱۰عددانواع صندلی فانتزی و چرخ دار ،۲دستگاه   ماشین لباسشویی  و... کشف و ضبط کردند.
 
وی با اشاره به این که کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۹۸۰میلیون ریال اعلام کرده اندخاطرنشان کرد:در این راستا 3نفر راننده دستگیر که پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و خودروها نیز به پارکینگ منتقل شدند.
 
فرمانده انتظامی گچساران در پایان تأکید کرد: مبارزه بی امان با قاچاقچیان و  اخلالگران،دراموراقتصادی جزو اولویت های نیروی انتظامی شهرستان گچساران است .
 
انتهای پیام/

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.