سهم کهگیلویه و بویراحمد از بودجه 1400 / آیا نبود "تاجگردون" سبب خیر شده است؟!
بودجه سال ۹۹ استان کهگیلویه و بویر احمد در رتبه ۱۸ و در سال ۱۴۰۰ در رتبه ۱۶ قرار دارد ،یعنی دو رتبه صعود کرده است یعنی نسبت به سال ۹۹، در مقایسه با سایر استانها مورد توجه بیشتری قرار گرفته و گویا نبود "تاجگردون" سبب خیر شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،محمد قاضی نیا،مدرس دانشگاه در مطلبی در خوصوص تغییرات بودجه کهگیلویه و بویراحمد نوشت:باید توجه داشت که داستان بودجه خود جداول، مباجث، توضیحات ، تجزیه و تحلیل های متفاوت و مفصلی دارد.
بر اساس جداولی که برخی رسانه های اجاره ای تاجگردون از بودجه ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰با هدف ادامه فریب افکار عمومی و قهرمان سالاری منتشر کردند نکاتی ست که باید یادآوری کرد یا سوادی در این زمینه ندارند یا مردم را بی سواد فرض کرده اند ،هرچند همانند دفعات قبل یک گل به خودی زدید.

۱.در تصویر بودجه سال ۹۹ استان کهگیلویه و بویر احمد در رتبه ۱۸ و در سال ۱۴۰۰ در رتبه ۱۶ قرار دارد ،یعنی دو رتبه صعود کرده است یعنی نسبت به سال ۹۹، در مقایسه با سایر استانها مورد توجه بیشتری قرار گرفته و گویا نبود "تاجگردون" سبب خیر شده است.
۲. آن چیزی که مهم است این است که جایگاه استان در جدول بودجه ارتقا یابد اگه بودجه کل کشور کاهش پیدا کند طبیعی ست که اکثر استان ها کاهش پیدا می کنند، طبق دو تصویری که خود رسانه های اجاره ای منتشر کرده اند.
بودجه ۱۳۹۹ کل استان ها ۲۸۳۹۴ میلیارد تومان بوده است که سهم استان کهگیلویه و بویر احمد ۲.۲ درصد کل بودجه بوده است.
در سال ۱۴۰۰ کل بودجه استان ها با وجود مشکلات مالی در کشور ۱۸۰۴۴ میلیارد تومان بوده که سهم استان کهگیلویه و بویراحمد ۲.۲۹ درصد از کل بودجه بوده و نشان می دهد که نسبت به کل بودجه کشور نگاه ویژه تری به استان کهگیلویه و بویراحمد شده است و سهم این استان نزدیک به ۳دهم درصد نسبت به سال ۹۹ افزایش یافته است.

۳. از طرفی اگر نگاهی به دو نمودار بیندازیم می بینم که مثلا آخرین عدد در نمودار سال ۹۹ برابر با ۴۵۴ میلیارد تومان مربوط به سمنان است ولی در سال ۱۴۰۰ آخرین عدد روی نمودار ۲۰۳ مربوط به سمنان است و در کل ترتیب اعداد نشان از تخصیص کمتری به اکثر استان ها در سال ۱۴۰۰ دارد.
۴. بودجه استان تهران با ۱۲ میلیون جمعیت از ۱۹۱۵ میلیارد تومان در سال ۹۹ به ۸۳۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ کاهش یافته است(یعنی بیش از ۱۰۰ درصد کاهش یافته است).

البته به منظور جلوگیری از فزیب مردم این تحلیل دقیقا و فقط بر اساس دو نموداری که رسانه های اجاره دانسته یا ندانسته با افتخار از آنها استفاده کرده اند ارائه شده است تا مردم بدانند مدعیان القابی مثل معمار اقتصاد چگونه تجزیه و تحلیل می کرده اند که مملکت به این وضعیت گرفتار شده است، ولی سعی می شود به زودی اصل مسائل مربوط به بودجه در سال های گذشته تا کنون بر اساس سایر جداول و جزییات در رسانه ها ارائه می شود.
انتهای پیام/
نظرات
پربیننده ترین ها
- ■ نخستین «جشنواره انار» در مارین گچساران+ تصاویر
- ■ جلوهای باشکوه از حضور گچسارانیها در راهپیمایی ۱۳ آبان+ تصاویر
- ■ همایش «ارکان مساجد» در گچساران+ تصاویر
- ■ آیا مسئله انحلال شورای شهر دوگنبدان سیاسی است؟
- ■ آیین نکوداشت ائمه جمعه فقید گچساران+ تصاویر
- ■ سفری به «روستای فتح» در کهگیلویه و بویراحمد
- ■ واکنش امام جمعه گچساران به مسئله انحلال شورای شهر!
- ■ کارگاه توانمندسازی فرماندهان بسیج نواحی گرمسیری کهگیلویهوبویراحمد
- ■ ماجرای متلک «علیرضا دبیر» به «تاجگردون»
- ■ همایش روز ملی روستا و عشایر در گچساران+ تصاویر
- ■ رئیس جدید مرکز رشد واحدهای فناور گچساران معارفه شد+ تصاویر
- ■ راهپیمایی «بشارت نصر» در گچساران+ تصاویر و فیلم
- ■ احتمال انحلال شورای شهر دوگنبدان؛ تصمیم در انتظار تأیید نهایی!
- ■ 300دانش آموز گچسارانی به سرزمین نور اعزام شدند+ تصاویر
- ■ سفری به «مارین» بهشت حیرتانگیز گچساران+ تصاویر
آخرین اخبار
- ♦ تجلی انس با قرآن در گچساران+ تصاویر
- ♦ دندانپزشکی که لبخند بر لب بیماران مینشاند، آرام گرفت
- ♦ جلوهای باشکوه از حضور گچسارانیها در راهپیمایی ۱۳ آبان+ تصاویر
- ♦ ایستادگی و مقاومت تنها راه مقابله با استکبار است
- ♦ 300دانش آموز گچسارانی به سرزمین نور اعزام شدند+ تصاویر
- ♦ رئیس جدید مرکز رشد واحدهای فناور گچساران معارفه شد+ تصاویر
- ♦ ۱۳ آبان، نماد مبارزه آگاهانه با سیاستهای نظام سلطه
- ♦ شور و حال فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
- ♦ دغدغههایی از جنس «نابینایان» در گچساران+ تصاویر
- ♦ آغاز ماجراجویی فکری و یارانش در جام حذفی
- ♦ چرایی و فلسفه استکبارستیزی در ایران؟
- ♦ پای درد دل یک تولیدکننده در گچساران+ تصاویر و فیلم
- ♦ زخم کهنه بیکاری بر پیکر گچساران/ اشتغال جوانان باید اولویت همه مسئولان باشد
- ♦ روایت شعور و ایمان در هفته بسیج دانشآموزی
- ♦ وارثان راه شهید فهمیده